Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pri tom rozebirani vyparniku byl strasne zasrany od prachu a bordelu, pylovy filtr nemam, mam tam jen takovou mrizku na nejvetsi necistoty jako je listi, jehlici atp... koukal jsem se v peugeotu a stal cca 600-700 penez..je to obyc. papirovy filtr. Zvazuju, jestli se neda nahradit necim levnejsim...neexperimentovali jste s tim ? Asi nakonec stejne koupim origo, ale presto :)

BTW: mate vubec pylove filtry ? spis bych to nazval prachovy, ale je fakt, ze mam tedka palubku od zluteho prachu (pylu)..hnus

Odesláno
Původně zaslal: komisar

mám taky palubcu-spíše celý vnitřek od pylu,to víš chata u lesa to jsem jako žluťásek a to mám modý auto.Na sídlišti pomalu to samé.Já kupoval v autobenexu ale na 406 kolik stojí u Peugeotu nevím,ale mám jen kabinový/papír/ale už jsem přemýšlel dát tam tu látku co se dává u firem do klimatizyce a počítače na sání proti prach,vypadá jako vata bílá

to by se dalo taky, ale musi to podle me byt konstrukce jako motorovy filtr..tj. zvlneny, jinak se hned zaplni a zasere a bude jen mala plocha, kde propusti vzduch a bude to houby foukat...

Odesláno

Já ho kupoval vloni do 605 hned to bylo lepší, daj se koupit i takový větší desky, ze kterejch si pak vystříhneš tvar jakej potřebuješ, ale cenu jsem nezjišťoval, možná to víde lacinějš.:papa:papa

Odesláno

Já jsem na XMku používal filtr do friťáku :D Jde koupit univerzál, cca A3 a vystřihnout tvar. Vetší rozměry se vyrábí na digestoře. A cena dle velikosti je od 100-250.- Kámoš to ještě prokládal papírem z vysavače :super

Odesláno

ja nedavno menil kabinak a platil jsem 1060kc v auto kely,je to obycejnej papirak,kamos mi rikal,ze mi za 700 sezene uhlikac,tak jsem trochu nastvanej,jak me v auto kely vochcali :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...