aka Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: psyxo a co se tak vsexno na tom srazu deje ? noooo, na tom srazu se obcas jezdi slalom, obcas kouka na nova auta, obcas chvali stara auta, obcas ji a pije a vzdycky povida. je to dostatecna odpoved?
Bohouš Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: psyxo a co se tak vsexno na tom srazu deje ? obžérství.......:mrk
Vvitty Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Taktéž s tím počítám.......:roker ehm...takovy dotaz.... ?
Neon Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 K tomu šlalomu...doufám, že už ho teda ale dáme;) Kužely přivezu, takže bychom mohli, ne? Ať se taky děje něco jinýho, než klábosení a bašta...i když:myslimto je taky dobrá věc:D Ale myslím, že hlavním předmětem bude prohlídka méďovýho auta, abychom mu ho mohli pořádně zdrbnout;) nebo ne?
Medvěd Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Ne - prohlídka mého auta nebude, páč jak psáno o pár řádek více, máme zrovna ve čtvrtek 8.6. domovní schůzi - takže až na Šebetově (mrzí mě to, ale to je maximum, co s tím můžu dělat) Ale . .- . . . . . . ., . . . . . dneska jsem v Humpolci u Pežota viděl 207čku, tak zkuste požádat AV CAR, zda by se s ní nevokázal. [upravil dne 2/6/2006 Medvěd]
John Odesláno 2. červen 2006 Autor Odesláno 2. červen 2006 Jinak slalom klidně můžeme udělat,pokud bude dost zájemců...dlouho už nebyl... Co se týká AV CAR dneska jsem s nima mluvil a v týdnu jednou pro 207,takže když jim to vyjde tak by s ní přijeli aby nám tu krasavici ukázali. Necháme se překvapit... :papa
Aluška Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Dneska jsem se 207 svezla, řekla bych, že žádnej zázrak to není a ty ceny ..... [upravil dne 2/6/06 Aluška]
Devilstorm306 Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Pokud pojedeš do D1, počítej na průjezd Prahou tak hoďku (je to druhej konec Prahy, kousek od letiště - John Tě určitě milerád vezme do vleku, bydlí totiž z Tvého směru na začátku Prahy). Já Prahu znám, takže snad trefim Vždyť tam studuju A bydlel jsem na Kladně... a vlastně tak trochu jezdil okolo. Jinak to letiště je trochu větší kousek ne?
Medvěd Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 No ve srovnání s cestou z Vlašimi to už fakt kousek je (jinak Džbán - letiště cca 5 km)
Devilstorm306 Odesláno 2. červen 2006 Odesláno 2. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd No ve srovnání s cestou z Vlašimi to už fakt kousek je (jinak Džbán - letiště cca 5 km) Jo taakhle Tak to uplně souhlasim v tomhle měřítku je to doopravdy kousek... No mam 8.6. zkoušku z Matiky:myslim ale snad to vyjde.
Ferry Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Původně zaslal: John Jinak slalom klidně můžeme udělat,pokud bude dost zájemců...dlouho už nebyl... Privezu ten jeden zatoulanej kuzel co mi zbyl od minula v aute v kufru , tentokrat ovsem prijedu bez auta MHDckem
Bohouš Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 Původně zaslal: Vvitty ehm...takovy dotaz.... ? To to trvalo :D Jde o to, že tentokrát se mnou pojede pravděpodobně přítelkyně + pes a vůbec nevím jak to budu stíhat (přece jen mám garáž a obydlí trochu jinde)....:myslim
Vvitty Odesláno 5. červen 2006 Odesláno 5. červen 2006 2Bohous: pohoda, nevadi jen jsem se musel zeptat ja stejne tentokrat asi bohuzel nedorazim, jsem nejak onemocnel... tak holt priste, pripadne na Sebetove
Bohouš Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Tak všechno jinak - včera jsem se dozvěděl, že ve čtvrtek bude přivezeno třetí GTI do rodiny a musím ho převzít, tudíž nevím jak to časově všechno vyjde. Pokud to bude rychlá akce, tak bych přijel alespoň na dlabanec.....
John Odesláno 8. červen 2006 Autor Odesláno 8. červen 2006 Tak jsem se dočkali, a je tu zase den,kdy je mini srázek Džbán..Tak doufám,že se nás tam opět sejde dost. :super
Neon Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Dneska bude hojná účast - to cejtim ... Jen doufám, že budou mít dneska nealko pivo a ne jako posledně - lumpi jedni...
John Odesláno 8. červen 2006 Autor Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Neon Dneska bude hojná účast - to cejtim ... Jen doufám, že budou mít dneska nealko pivo a ne jako posledně - lumpi jedni... Taky doufam, minule jsem si mohl dal alko vyjímečně takže mi to nějak moc nevadilo...
Bohouš Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Tak nakonec to časově vychází tak, že přijedu.......dokonce s přítelkyní a obr zlym psem, takže pozor !!!! :mrk
John Odesláno 8. červen 2006 Autor Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Tak nakonec to časově vychází tak, že přijedu.......dokonce s přítelkyní a obr zlym psem, takže pozor !!!! :mrk No supr a na toho trhače se už teším..... :D :D
Neon Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Tak nakonec to časově vychází tak, že přijedu.......dokonce s přítelkyní a obr zlym psem, takže pozor !!!! :mrk A od koho si půjčuješ auto??? Jenom abyste se tam všichni vešli - kor když je to ten obr pes?:D
Recommended Posts