Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: psyxo

a co se tak vsexno na tom srazu deje ?:mrk

noooo, na tom srazu se obcas jezdi slalom, obcas kouka na nova auta, obcas chvali stara auta, obcas ji a pije a vzdycky povida. je to dostatecna odpoved?

Odesláno

K tomu šlalomu...doufám, že už ho teda ale dáme;)

Kužely přivezu, takže bychom mohli, ne?;) Ať se taky děje něco jinýho, než klábosení a bašta...i když:myslimto je taky dobrá věc:D

Ale myslím, že hlavním předmětem bude prohlídka méďovýho auta, abychom mu ho mohli pořádně zdrbnout;) nebo ne?

Odesláno

Ne - prohlídka mého auta nebude, páč jak psáno o pár řádek více, máme zrovna ve čtvrtek 8.6. domovní schůzi - takže až na Šebetově (mrzí mě to, ale to je maximum, co s tím můžu dělat)

Ale . .- . . . . . . ., . . . . .

dneska jsem v Humpolci u Pežota viděl 207čku, tak zkuste požádat AV CAR, zda by se s ní nevokázal.

[upravil dne 2/6/2006 Medvěd]

Odesláno

Jinak slalom klidně můžeme udělat,pokud bude dost zájemců...dlouho už nebyl...

Co se týká AV CAR dneska jsem s nima mluvil a v týdnu jednou pro 207,takže když jim to vyjde tak by s ní přijeli aby nám tu krasavici ukázali. Necháme se překvapit... :papa :papa

Odesláno

Dneska jsem se 207 svezla, řekla bych, že žádnej zázrak to není a ty ceny :myslim:xvul .....

[upravil dne 2/6/06 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pokud pojedeš do D1, počítej na průjezd Prahou tak hoďku (je to druhej konec Prahy, kousek od letiště - John Tě určitě milerád vezme do vleku, bydlí totiž z Tvého směru na začátku Prahy).

Já Prahu znám, takže snad trefim :) Vždyť tam studuju :) A bydlel jsem na Kladně... a vlastně tak trochu jezdil okolo. Jinak to letiště je trochu větší kousek ne? :D

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

No ve srovnání s cestou z Vlašimi to už fakt kousek je (jinak Džbán - letiště cca 5 km)

Jo taakhle :D Tak to uplně souhlasim :) v tomhle měřítku je to doopravdy kousek... No mam 8.6. zkoušku z Matiky:myslim ale snad to vyjde.

Odesláno
Původně zaslal: John

Jinak slalom klidně můžeme udělat,pokud bude dost zájemců...dlouho už nebyl...

Privezu ten jeden zatoulanej kuzel co mi zbyl od minula v aute v kufru ;), tentokrat ovsem prijedu bez auta MHDckem

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

ehm...takovy dotaz.... :mrk ? ;)

To to trvalo :D:D

Jde o to, že tentokrát se mnou pojede pravděpodobně přítelkyně + pes a vůbec nevím jak to budu stíhat (přece jen mám garáž a obydlí trochu jinde)....:myslim:myslim

Odesláno

2Bohous: pohoda, nevadi :) jen jsem se musel zeptat ;)

ja stejne tentokrat asi bohuzel nedorazim, jsem nejak onemocnel... :( tak holt priste, pripadne na Sebetove ;)

Odesláno

Tak všechno jinak - včera jsem se dozvěděl, že ve čtvrtek bude přivezeno třetí GTI do rodiny a musím ho převzít, tudíž nevím jak to časově všechno vyjde. Pokud to bude rychlá akce, tak bych přijel alespoň na dlabanec.....:myslim

Odesláno

Tak jsem se dočkali, a je tu zase den,kdy je mini srázek Džbán..Tak doufám,že se nás tam opět sejde dost. :super :super

Odesláno

Dneska bude hojná účast - to cejtim ... :roker

Jen doufám, že budou mít dneska nealko pivo a ne jako posledně - lumpi jedni...:)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Dneska bude hojná účast - to cejtim ... :roker

Jen doufám, že budou mít dneska nealko pivo a ne jako posledně - lumpi jedni...:)

Taky doufam, minule jsem si mohl dal alko vyjímečně takže mi to nějak moc nevadilo...

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Tak nakonec to časově vychází tak, že přijedu.......dokonce s přítelkyní a obr zlym psem, takže pozor !!!! :mrk:mrk

No supr a na toho trhače se už teším..... :D :D :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Tak nakonec to časově vychází tak, že přijedu.......dokonce s přítelkyní a obr zlym psem, takže pozor !!!! :mrk:mrk

A od koho si půjčuješ auto???

Jenom abyste se tam všichni vešli - kor když je to ten obr pes?:D:D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...