Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Předvolební průzkum  

1. 1. Předvolební průzkum

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Jo, a skončíme zřejmě u vztahu politických uskupení k Formose :D

S tou křivkou jsem si to ještě jednou pročetl a už mi to začíná být jasné - Fusion a straně jedné a ty na straně druhé jste zpracovávali jiné zadání. Jistě víš, že napřed musí být daná množina a pak můžu zkoumat, a ne že do množiny účelově přidávám, abych se na chtěnou křivku napasoval. Ale jsi dobrej, žes to zkusil :D:D Nechceš se dát na politiku? A jasně že v Šebetově můžeme probrat všechno, osobně by mě dost zajímaly třeba tvé zkušenosti ze zemí, kde jsem já nebyl.

Howgh.

dat se na politiku nechci, zustanu radeji u sve prace... vysvetlovat zakaznikum, ze chyba neni na nasi strane je mnohem zajimavejsi :)

ja pouze dodefinoval mnozinu tam, kde chybela ;)

zalezi, kde jsi nebyl.. tak se me na sebetove zeptej :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Jo, a skončíme zřejmě u vztahu politických uskupení k Formose :D

S tou křivkou jsem si to ještě jednou pročetl a už mi to začíná být jasné - Fusion a straně jedné a ty na straně druhé jste zpracovávali jiné zadání. Jistě víš, že napřed musí být daná množina a pak můžu zkoumat, a ne že do množiny účelově přidávám, abych se na chtěnou křivku napasoval. Ale jsi dobrej, žes to zkusil :D:D Nechceš se dát na politiku? A jasně že v Šebetově můžeme probrat všechno, osobně by mě dost zajímaly třeba tvé zkušenosti ze zemí, kde jsem já nebyl.

Howgh.

dat se na politiku nechci, zustanu radeji u sve prace... vysvetlovat zakaznikum, ze chyba neni na nasi strane je mnohem zajimavejsi :)

ja pouze dodefinoval mnozinu tam, kde chybela ;)

zalezi, kde jsi nebyl.. tak se me na sebetove zeptej :)

Dodefinoval chybějící množinu :D:D:D Tak si tedy myslím, že při zdůvodňování věcí zákazníkům musíš být velmi úspěšný :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Jestli si to pamatuju správně tak vypadala křivka zhruba takto:

gauss.jpg

[upravil dne 25/5/2006 Fusion]

Ne, nevypadá zhruba takhle - vypadá přesně takhle, je to totiž ona. Když Belgičan Ketelett měřil obvod hrudi skotských vojáků a pan Gauss to pak hezky zobecnil do téhle křivky... Pro Minimaxu - bohužel, Peugeota ani jeden z nich určitě neměl. Proto navrhuji se na oba zmíněné pány (Keteletta i Gausse) vybodnout! :papa

Odesláno

Dodefinoval chybějící množinu :D:D:D Tak si tedy myslím, že při zdůvodňování věcí zákazníkům musíš být velmi úspěšný :D:D:D

proto me taky firma plati tak jak plati :)

ale ted vazne, se zakazniky se pohybujeme na technicke urovni, takze tam jde spise o nalezani pricin a argumentu, i kdyz obcas se da vysvetlit zajimavym zpusobem ledacos :)

Odesláno

Ne, nevypadá zhruba takhle - vypadá přesně takhle, je to totiž ona. Když Belgičan Ketelett měřil obvod hrudi skotských vojáků a pan Gauss to pak hezky zobecnil do téhle křivky... Pro Minimaxu - bohužel, Peugeota ani jeden z nich určitě neměl. Proto navrhuji se na oba zmíněné pány (Keteletta i Gausse) vybodnout! :papa

Škoda, že u těch velmi vysokých schopností je desetinná tečka.

Ale vohnouti z toho můžou jasně vidět, proč, když je průměrnej plat snad asi 18, tak ho skoro nikdo nemá, proč když je průměrné IQ asi 90, tak sou lidi, co volej ČSSD, když co mohli zmrvili, jejich cíl je zničit drobné podnikáni a střední vrstvu, o ekonomice nemaj představu, jak funguje a zvládnou jen tvrdit, že se daří, i když to jde do horoucích pekel.

Není důležité, jestli jsou výsledky, důležité je, že to řekneme.

Dochodci, jsme pro trvalé zvyšování důchodů. Máme plán, že v roce 2010 to bude fakt skvělý.. a důchodce maže s lístkem k urně. Jasně, že to bude skvělý.. než přišly železničáři k moci, byl důchod asi 43procent mzdy a v roce 2010 po těch valorozacích to bude asi 30procent. Jo a nezaměstnanost nám klesá...

Musel bych mít dvě moznový buňky abych je zvolil.. jednu, co by čuměla na televizi a druhou, co by je zvolila.

Taky tady někdo křičel, že ODS sou tuneláři a rozkradli co se dalo :D To bych doporučoval studenou sprchu a léčbu gumovou hadicí. Rozkrádali všichni všechno, nezáleželo na straně, záleželo na kontaktech a konexích na bývalý režim. Prostě, kdo měl známé a byl oprsklej, nakrad si co potřeboval. Taky se podívejte kolik stran někteří vystřídali, v kterých stranách sedí zasloužilý funkcionáři, STBáci a jiná svoloč.

Jediné, za co může jakž tak přímo ODS v čele s Narcisem Klauzem JÁ prvním, že ti co chtěli, nedokázali udělat včas normální zákony a zpráskat tu chamraď tak, aby se rozkrádat nedalo tak snadno. že většina nechtěla, protože ze všeho tenkrát koukaly peníze.... jo to jistě. Ale blábolit něco o tunelářích a jak maj ostatní div ne svatozář.. ha ha.

Stát musí vést schopní ekonomové, je třeba mít zákony, které podpoří jeho rozvoj, ochrání ho před vnějším vlivem, podrží uvnitř penízky a nenechají ho rozcupovat společnostmí, které v tom mají obrovskou praxi. Ta banda vohnoutů, co umí akorát tvrdit, že díky nim sou tu zahraniční investice a jak je to super, ta nás přivede do záhuby.

tohle je taky dobrý čtení když na to máte žaludek

http://www.volebnifakta.cz/

[upravil dne 26.5.06 vector]

Odesláno

ale tak komu by se nelibilo bezplatne zdravotnictvi, skolstvi, doprava....? jen by mozna stalo za to kdyby panove z CSSD vysvetlili, z ceho budou to bezplatne zdravotnictvi platit...

btw dalsi pekny plakat z provenience CSSD je ten s paroubkem a napisem jak nam krasne vladne, na ktery dopsali \"uz jen tyden\" :)

Odesláno

Pokud by volby dopadly tak, jako naše anketa, šel bych si pořádně zpít chobot štěstím (ale mám strach, že pokud ODS vyhraje, tak socani budou v podstatně těsnějším závěsu, než to podle naší ankety vypadá - takže budou škodit a škodit a škodit dál, a aby mohli škodit úplně nejvíc, uzavřou rudé bratrstvo s komanči a bude veselo - všechno bude zadarmo, jen o to, co vyděláme vlastní prací se postará stát s Paroubkem, Rathem a Grebeníčkem a oni rozhodnou, kam že naše penízky potečou. A aby nám zavřeli hubu, tak budeme dostávat útěšné ve výšce minimální mzdy - to mám ale pesimistickou předvolební náladu - FUJ)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pokud by volby dopadly tak, jako naše anketa, šel bych si pořádně zpít chobot štěstím (ale mám strach, že pokud ODS vyhraje, tak socani budou v podstatně těsnějším závěsu, než to podle naší ankety vypadá - takže budou škodit a škodit a škodit dál, a aby mohli škodit úplně nejvíc, uzavřou rudé bratrstvo s komanči a bude veselo - všechno bude zadarmo, jen o to, co vyděláme vlastní prací se postará stát s Paroubkem, Rathem a Grebeníčkem a oni rozhodnou, kam že naše penízky potečou. A aby nám zavřeli hubu, tak budeme dostávat útěšné ve výšce minimální mzdy - to mám ale pesimistickou předvolební náladu - FUJ)

jj méďo, 100% souhlas

Odesláno
Původně zaslal: Peta

A co monarchie? Nebyla by lepší? Možná ano...

No, když ona konstituční monarchie politicky ani ekonomicky vůbec nic nemění, kromě výměny figury prezidenta za figuru krále. Pokud bys ovšem nemyslel monarchii typu Brunej :D

Odesláno

Kdyby to za týden dopadlo jako tady tento \"předvolební průzkum\", tak bych se vůbec nezlobil - je to menší zlo. A hlavně už ne doleva!:roker:roker

Odesláno

Hele, a což kdyby komunisté rudí a oranžoví dohromady nakonec měli méně než 100 poslanců? Mohli bychom to jít oslavit společně - třeba

http://www.modravopice.com/Punk20060630.htm

Je to kousek nad Vašendama, naproti Šašce. I když nevím, jestli by to pro Medvědy Tichomilné nebyl moc silný tabák... :myslim

[upravil dne 27/5/06 Garfield]

Odesláno

Hele, a což kdyby komunisté rudí a oranžoví dohromady nakonec měli méně než 100 poslanců? Mohli bychom to jít oslavit společně - třeba

http://www.modravopice.com/Punk20060630.htm

Je to kousek nad Vašendama, naproti Šašce. I když nevím, jestli by to pro Medvědy Tichomilné nebyl moc silný tabák... :myslim

[upravil dne 27/5/06 Garfield]

podle mě je minimální mzda uplně normální stanova...kdyby nebyla bylo by to vykořistování českých zaměstnanců na úkor chudé a levné pracovní síly z východu!!!!!!!!!!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...