Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den.Rad bych touto cestou chtěl poprosit o radu ohledně klíče k 407.Mam problém že startovanim. Odemykání i zamikani funguje dobře ale při startování se objeví chybná hláška preskrnuteho klíče a auto nejde nastartovat. Objednal jsem nový obal klíče přehodil planetu a elektroniku a pořád nic. Ve sterwm obalu to občas šlo, pak zas ne.Nekdy pomohlo odpojení baterie nebo primacknuti destičky. Už si nevím rady co a kam zajít. Zda musím někam do Peugeot. Byl jsem v obchodě kde dělají autoklíče a bylo mi řečeno za komplet klíč 4500kc.Coz mi přijde dost. Budu moc rád za každou radu

Odesláno (upraveno)

Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. 

Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/

Základ je použít hledání, když nenajdeš, tak zvolit správnou sekci, výstižný název, informace o vozidle a popsat problém. 

Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. 

Tady jsi v sekci POKUSY, sem tvuj dotaz nepatří, takže přesouvám do servisu.

Děkuji za pochopení

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Po prozkoumání na fóru, jsem skusil zakoupit dnes novou baterku do ovladače a je po problému. Celí den jsem nato myslel jak a kde budu lítat s klíčem a kolik mě to bude stát. Nevěřil jsem že by to byla baterie za 99 korun. Po vložení do zapalování se chybná hláška preskrtnuteho klíče již neukázal a já normálně nastartoval. I pak opakovaně bez problémů. Jsem moc rád za vaše stránky abidu rád pokud moje první zkušenost z vaší stránkou znovu ožila moji 407

IMG_20240115_124537_030.jpg

IMG_20240104_091137_564.jpg

Upraveno uživatelem PAVEL7608
Odesláno (upraveno)

Tak to je zajimavý, bych neřekl že na tohle muže mít vliv baterie. Jen jestli to není nějaký studený spoj na desce, a výměnou baterie chytil kontakt.

@Péťakdyž přičtu u KVElektra poštovné tak si ji radši koupim v tom krámu na rohu za 99,-

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Nevím, až tak tomu nerozumím. V práci jsem jen desticku jemným kartáčkem vyčistil preventivně. Večer vložil do destičky novou baterii a najednou auto chytlo. Ráno několik pokusu a nic. Četl jsem že to snad někomu také pomohlo. Proto jsem skusil tu nejlevnější variantu. A zatím nic nesvítí. Rád se podělím otom zda i nadále to můj problém vyřešilo. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...