jirka321 Odesláno 18. prosinec 2023 Odesláno 18. prosinec 2023 Čau kluci mám problém s mým Fiatem ulysse 2.2 jtd 94 kW po výměně motoru EGR,turba váhy vzduchu dpf mi auto táhne ale od 2000 otáček to jakoby ubere plyn a zase přidá takové to poskubavani jako by docházela nafta ale ta tam je dokáže mi někdo z vás pomoct děkuji Citovat
pavelu96 Odesláno 18. prosinec 2023 Odesláno 18. prosinec 2023 Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu Od stolu si můžeme zatipovat všichni a budeš vědět prd, ale kdyby to někdo (kdo s tím umí) napíchl na originál diagnostiku, tak by to bylo asi jednoduší. Uprav si prosím název vlákna, aby odkazoval na problém (ne jenom problém), aby se snáze dala podobná závada vyhledat. Děkuji Citovat
jirka321 Odesláno 18. prosinec 2023 Autor Odesláno 18. prosinec 2023 Děkuji,po výměně motoru jsem nekódoval vstriky,četl jsem že na 94 kw se to dělat nemusí mě přijde jak kdyby šlo málo nafty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.