Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já tomu nevěřím..500k je blbost..podle tachometru tam měl max 300 a to ještě vypadá jako by ty auta kolem jezdili 2kila, protože je předjížděli docela normálně. Ale i kdyby jel 200, tak je to magor - furt na zadku..

Odesláno
Původně zaslal: Finger

já tomu nevěřím..500k je blbost..podle tachometru tam měl max 300 a to ještě vypadá jako by ty auta kolem jezdili 2kila, protože je předjížděli docela normálně. Ale i kdyby jel 200, tak je to magor - furt na zadku..

No třeba najdu to video, kde tuhle mrchu ve 220ti položí teprve na přední a těch 300 tam je skoro hned... pak se to opře myslím v 330ti..

Odesláno

jako někdo umí, ale je podle mě technicky nemožný z 1,3 (nebo co je to za obsah) dostat 500 koní a ujelo to víc jak kilometr.

Odesláno

No já nevim,když budete sledovat pozorně tak ten spolujezdec co jede s nim,ma v jednom okamžiku na tachometru 299Km/hod a on ho předjíždí na zadnim takovym stylem jak kdyby jel 100km/hod.Podle mě jede tak 350

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: volcane

No já nevim,když budete sledovat pozorně tak ten spolujezdec co jede s nim,ma v jednom okamžiku na tachometru 299Km/hod a on ho předjíždí na zadnim takovym stylem jak kdyby jel 100km/hod.Podle mě jede tak 350

http://www.uponone.com/sortvideos-speed-viewed.php

Tyhle videa znám ještě ze stránek Topspeed...jsou to hustý mašiny---a ty co to řídí....

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...