Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím PC znalce,

jak změnším fotky aby se mě vešli do profilu na Peugeot-clubu ????

Když je zmenšuji v Microsoft photo editoru, tak aby měli požadovanou velikost, tak jsou rozmazané a kdesi cosi.....:myslim:myslim

Odesláno

a co si tu fotku dat k svymu autu (pokud jsi radny clen) a v tom vypisu fotek u tebe v profilu si na te dane fotce das vlastnosti - tam ti to ukaze URL toho obrazku - je tam totiz skript, ktery to automaticky zmensuje :)

Odesláno

Stiahni si IrfanView z http://kronos.netkosice.sk/img/i_view32.exe . Malo by to fungovat bez instalacie, uvidis...daj vediet ;), teda mne to islo:).

Mno a v nom si otvoris obrazok, ktory chces zmensit, zvetsit, zmenit...potom z horneho manu vyber Image/Resize,Resample...

Moznostou \"Set new size\" nastavis nove rozlisenie v pixeloch, pripadne mozes vybrat druhu moznost \"Set new size as percentage of original\" ...alebo ostatne...kliknes na OK, ale to nie je vsetko. Potom musis tento zmeneny obrazok ulozit cez menu File/Save as... vyberies kam a ako sa bude volat.

UPOZORNENIE

Pri ukladani moznostou File/Save prepises originalny obrazok, preto Ti odporucam pred zmenou velkosti si urob kopiu originalneho obrazka do ineho adresara, aby si si ho neznehodnotil!

Vela stastia..IrfanView je uzasny programcok, a co je najdolezitejsie je OpenSource a zadarmo ;).:papa:papa

Odesláno

Bohouši tak jestli se ti to pořád nepodařilo, tak mi tu fotku pošli, napiš, jak ji chceš velkou a já ti to zmenším a do druhýho dne to budeš mít:papa

ps. Pak mi za to jenom někdy koupíš pár bas piv a je to:D:D:D:D

Odesláno

Já používám malý prográmek který se instaluje přímo do kontextové nabídky. Nad obrázkem klepneš pravým tl. myši a dáš jen resize pistures :papa

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Já používám malý prográmek který se instaluje přímo do kontextové nabídky. Nad obrázkem klepneš pravým tl. myši a dáš jen resize pistures :papa

JJ ten programek občas taky použivám a jmenuje se

ImageResizer. ;) ;) ;)

Odesláno
Původně zaslal: zoby

já jsem to zmenšoval v malování

Jó malování je fajn, já to v ňom taky občas dělám.:mad:

Ale jenom tu velikost tam vždycky nějak netrefím, ono pomocí \"%\" jdou ty \"pixlíky\" špatne odhadnout :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...