Bohouš Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Prosím PC znalce, jak změnším fotky aby se mě vešli do profilu na Peugeot-clubu ???? Když je zmenšuji v Microsoft photo editoru, tak aby měli požadovanou velikost, tak jsou rozmazané a kdesi cosi.....:myslim Citovat
Béďa Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 a mas treba ACDsee??Tam staci dat pouze zmenu velikosti a nacvakat pozadovany rozmer, kdyby neco tak sem na ICQ Citovat
mk405 Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 na www.slunecnice.cz si stahni IrfanView umí i dávku Citovat
mk405 Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 program: http://www.slunecnice.cz/product/IrfanView/ čestina: http://www.slunecnice.cz/product/IrfanView-cestina/ Citovat
Bohouš Odesláno 23. květen 2006 Autor Odesláno 23. květen 2006 Pánové, mockrát vám děkuji, ale já si na pracovní comp stáhnu maximálně tak víte co.....:D Bohužel to budu muset pořešit nějak jinak.... Citovat
ondra Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 a co si tu fotku dat k svymu autu (pokud jsi radny clen) a v tom vypisu fotek u tebe v profilu si na te dane fotce das vlastnosti - tam ti to ukaze URL toho obrazku - je tam totiz skript, ktery to automaticky zmensuje Citovat
skupko Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Stiahni si IrfanView z http://kronos.netkosice.sk/img/i_view32.exe . Malo by to fungovat bez instalacie, uvidis...daj vediet , teda mne to islo:). Mno a v nom si otvoris obrazok, ktory chces zmensit, zvetsit, zmenit...potom z horneho manu vyber Image/Resize,Resample... Moznostou \"Set new size\" nastavis nove rozlisenie v pixeloch, pripadne mozes vybrat druhu moznost \"Set new size as percentage of original\" ...alebo ostatne...kliknes na OK, ale to nie je vsetko. Potom musis tento zmeneny obrazok ulozit cez menu File/Save as... vyberies kam a ako sa bude volat. UPOZORNENIE Pri ukladani moznostou File/Save prepises originalny obrazok, preto Ti odporucam pred zmenou velkosti si urob kopiu originalneho obrazka do ineho adresara, aby si si ho neznehodnotil! Vela stastia..IrfanView je uzasny programcok, a co je najdolezitejsie je OpenSource a zadarmo .:papa Citovat
Neon Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Bohouši tak jestli se ti to pořád nepodařilo, tak mi tu fotku pošli, napiš, jak ji chceš velkou a já ti to zmenším a do druhýho dne to budeš mít:papa ps. Pak mi za to jenom někdy koupíš pár bas piv a je to:D:D:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 24. květen 2006 Autor Odesláno 24. květen 2006 Děkuji děkuji - vyřešeno za pomoci malého Johna :D:D:papa Citovat
John Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Děkuji děkuji - vyřešeno za pomoci malého Johna :D:D:papa Tak toho neznám... :D :D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Já používám malý prográmek který se instaluje přímo do kontextové nabídky. Nad obrázkem klepneš pravým tl. myši a dáš jen resize pistures Citovat
John Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa Já používám malý prográmek který se instaluje přímo do kontextové nabídky. Nad obrázkem klepneš pravým tl. myši a dáš jen resize pistures JJ ten programek občas taky použivám a jmenuje se ImageResizer. ;) Citovat
Vopičí Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Původně zaslal: zoby já jsem to zmenšoval v malování Jó malování je fajn, já to v ňom taky občas dělám. Ale jenom tu velikost tam vždycky nějak netrefím, ono pomocí \"%\" jdou ty \"pixlíky\" špatne odhadnout :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.