Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

El. stahování oken


dejwik

Recommended Posts

Čau peugeo?áci,

s pěkným jarním počasím jsem se dal na pořádnou jarní prohlídku a opravu svého Emíčka. Mám tam jeden problémek a sice že se mi pomalu zavíraj a otevíraj el. okýnka. Procházel jsem diskuzi a našel jsem pár rad. Lyžiny jsem promazal, ale zaboha se nemůžu dostat do toho motorku. Koukal jsem na to, že je tam jakýsi kovový výlisek, přes který se táhne to lanko a k tomu šrouby připevněný, podle mého laického domění ten motorek. Zkoušel jsem ho sundat dolu, ale šlo to ztuha, tak jsem to radši nechal, abych to ještě víc nepo... Mno nevíte někdo jak se do toho leze? A ještě jakou žárovku mám koupit do podsvícení tlačítek na stahování? Někde jsem to tu taky našel, ale už je to asi fuč. Dík a peugeotářům zdar.

PS: Na sraz jsem se nepřihlásil, páč ještě nevim, jestli budu mít Emíčko v poho, momentálně má dole přední nárazník a vypadá odporně :-). Takže si ho užijte za mě a příště se určo zůčastnim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Masinka

Me se taky okno spolujezdce oteviralo a zaviralo pomalu, nekdy se mu vubec nechtelo otevirat. Ale od ty doby co mi Karel namontoval moduly na automaticky zavirani oken, tak je okn spolujezdce uz jenom asi tak o 5% pomalejsi nez okno ricice, coz je v poradku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DEJWIK:Ty žárovky jsou stejný jako na podsvícení displeje autorádií. a stojí 10 kč ks.Jsou to malí žarovky s dlouhejna fousama.V elek.prodejně budou co chceš.A ten motůrek jde rozdělat jsou tam myslím 3 šrouby a ty odšroubuješ a mělo by to jít rozdělat jde to trochu ztuha když to ztahuješ z té převodky s lankama,ale jde to.Nejlepší je to mít sundané na stole. Já jsem to zvládl tak to zvládneš taky hlavně v klidu.:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...