Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

prosím kde hledat závadu? NFU motor 1.6, rv 2006,  rozsvítila se kontrolka motoru, dle diag zkrat na kostru elektromagnetický ventil odsavani benzinových par z nádrze-trvala závada... ventil je kde umisten pod blatníkem? U starého partnera byl v motorovém prostoru....

zavadu jsem vymazal ale opet hned po startu, udelal jsem diagnostikou zkousku tak zacvakal.... pak byl chvili klid kontrolka nesvítila, dnes jsem jen ze zvedavosti napichl diag a byla tam závada přechodná zase ten ventil (zkrat na kostru) .... nemuze to být neco jiného? diky moc

viz obr ventil je 1250

Mot2.jpg

Upraveno uživatelem peugeotpartner
Odesláno

V tom schématu tu "1250" nevidím, ale to je možná problém na straně fóra. 

A jinak netuším, čím dalším by to bylo :) Já bych asi v tuto chvíli hledal podle toho co říká diagnostika. I když hledat občasnou chybu v elektroinstalaci ti rozhodně nezávidím.

Odesláno

Ventil s nádobkou by měl být pod blatníkem. Nedávno jsem ho měnil na 307, byl úplně zakvašený. Mrkni na něj, když do něj nejde proud, musí být zavřený, po přivedení 12V otevře

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...