peugeotpartner Odesláno 1. září 2023 Odesláno 1. září 2023 (upraveno) prosím kde hledat závadu? NFU motor 1.6, rv 2006, rozsvítila se kontrolka motoru, dle diag zkrat na kostru elektromagnetický ventil odsavani benzinových par z nádrze-trvala závada... ventil je kde umisten pod blatníkem? U starého partnera byl v motorovém prostoru.... zavadu jsem vymazal ale opet hned po startu, udelal jsem diagnostikou zkousku tak zacvakal.... pak byl chvili klid kontrolka nesvítila, dnes jsem jen ze zvedavosti napichl diag a byla tam závada přechodná zase ten ventil (zkrat na kostru) .... nemuze to být neco jiného? diky moc viz obr ventil je 1250 Upraveno 2. září 2023 uživatelem peugeotpartner Citovat
Almanil Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 V tom schématu tu "1250" nevidím, ale to je možná problém na straně fóra. A jinak netuším, čím dalším by to bylo Já bych asi v tuto chvíli hledal podle toho co říká diagnostika. I když hledat občasnou chybu v elektroinstalaci ti rozhodně nezávidím. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 Ventil s nádobkou by měl být pod blatníkem. Nedávno jsem ho měnil na 307, byl úplně zakvašený. Mrkni na něj, když do něj nejde proud, musí být zavřený, po přivedení 12V otevře Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.