Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit, jsem nyní v Řecku na Korfu a mám O2. Doporučili mi vyhledávání sítě přepnout na manuální aby mě operátor nepřipojil na Albánii. Když dám vyhledat operátora ručně, tak mi najde operátory:

NOVA 4G
WIND GR 2G
GR COSMONOTE 2G
Voda AL 2G
vodafone GR 4G
GR COSMOTE 4G
vodafone GR 2G

Chápu, že Voda AL je Albánie. Kolega má T-mobile a Cosmote je asi T-mobile. Já myslel že najdu řeckého operátora O2 a k němu se připojím. Ale když se připojím v NOVA 4G a GR COSMOTE 4G tak internet funguje. Roaming mám. Jak to je, můžu se připojit k jakémukoli operátorovi a je to v rámci roamingu. Já myslel, že se nejde k jinému operátorovi připojit jen k O2. Jen se ptám abych něco neplatil navíc. Díky za radu. 

Odesláno

Mám OSKARa, v zahraničí se připojuju k tomu nejsilnějšímu signálu co mi to najde (samo v rámci EU) a nikdy jsem nic navíc nepřiplácel. Jiný to je, když mi to v Rumunsku skočí na Srbáky, to se pak něco navíc platí (a není to málo, asi jako v Tvém případě za tu Albánii)

Odesláno

O2 je provátní český operátor, marně ho budeš hledat jinde. Pokud najteš Telefonica O2 tak je to Španělský operátor původní vlastník O2 Česko. Takže je to naprosto jedno. V rámci EU je jednotný prostor (kromě objemu dat) a voláš za tarif jaký máš v ČR. A jedno zda jsi v ČR u O2 nebo TM.

Někdy v případě nutnosti větších objemů dat se pak vyplatí si koupit lokální SIM kartu. A nebo pak ještě existuje sdatelit. ALe to už jinde jsme to je jiná vesnice.

Odesláno (upraveno)

Proč krom objemu dat?? Nevíme co má za tarif.
Pokud mám data v tarifu, např 10GB na měsíc tak mi tarif platí v celé EU stejně jako v ČR, včetně těch dat, samozřejmě taky volání i SMS

Pokud vyčerpám data nebo minuty volání tak v EU platím stejně jako v ČR, nikde žadná vyjimka na data není. Jedině kde tohle operator muže uplatnit je u neomezených dat (to je ale složitější) a předplacených karet.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...