Neon Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: chuck11 A není lepší si to sklo za 500,-Kč ročně připojistit(na škodu do 10 000):myslim Než se obávat malusu a podobných věcí Fakt je to lepší, jo???!!!! No ty jsi ale hlavička:o To ví každej tříletej kluk, že je to lepší, ale co má dělat, když už se ta událost stala??? No??? Mimochodem malusum neuniknes ani v pripade, ze to mas pripojisteny, protoze to se tyka pouze tvyho auta. A kdyz to nekomu rozbijes ty (nekomu, kdo to nema pripojisteny) a samozrejme taky priznas, tak to jde z tvyho povinnyho ruceni ---> malus, víš?? Pravdu máš v tom, že to 500kilo je lepší, ale na to se mk405 neptal a neřešilo se to tady mk405: tim papirovanim nemyslim nic slozitzho, spis jenom to, jak te vzdy pojistovna zasobuje castymi dopisy s \"vypisy\" skodnich udalosti - a tech jsem si za rok 2005 uzil dostatek:roll Zkus nekoho, kdo ma 1,1 obsah, nebo min - u nej to udela zhruba 1200,- rozdil - tam je to jeste v ramci moznosti;) Anebo natrefit na linyho pojistovaka, ale to bych radeji nezkousel - oni uz moc liny nejsou...hajzli jedni:D Citovat
chuck11 Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Neon Fakt je to lepší, jo???!!!! No ty jsi ale hlavička:o To ví každej tříletej kluk, že je to lepší, ale co má dělat, když už se ta událost stala??? No??? Pravdu máš v tom, že to 500kilo je lepší, ale na to se mk405 neptal a neřešilo se to tady Kdyby to věděl i tříletej kluk tak se takovéto věci neřeší(nic proti mk405),měl by to pojištěnej každej:aut Promiň,že se tě dotklo co sem řekl,protože v každém příspěvku se řeší vždycky jenom daná otázka:D:D:D [upravil dne 19.5.2006 chuck11] Citovat
chuck11 Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: chuck11 Ty už si stim byl někde,mohl bys skusit si to sklo ještě teďka připojistit ,většinou se ti pojišťováci nechodí dívat na okno tak by tě to stálo tu 500,- a byl bys v klidu:D:papa právě že u CP chtej auto vidět... Já sem taky pojištěnej u Čp a sklo mi nechtěli vidět,jinak známí používají taktiku že si ho pojištujou když prší a už se začíná stmívat,někdy stačí ke konci jechich směn a je jim tak zatěžko vylézt vem až by ses divil:D:D:D Citovat
mk405 Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Neon Fakt je to lepší, jo???!!!! No ty jsi ale hlavička:o To ví každej tříletej kluk, že je to lepší, ale co má dělat, když už se ta událost stala??? No??? Pravdu máš v tom, že to 500kilo je lepší, ale na to se mk405 neptal a neřešilo se to tady Kdyby to věděl i tříletej kluk tak se takovéto věci neřeší(nic proti mk405),měl by to pojištěnej každej:aut Promiň,že se tě dotklo co sem řekl,protože v každém příspěvku se řeší vždycky jenom daná otázka:D:D:D [upravil dne 19.5.2006 chuck11] hm, neberu to osobně, já jsem si chtěl sklo napodzim připojistit jenže když jsem tam přišel tak mě vpodstatě vysvětlili že to do konce pracovní doby nestihnou a že se musí stará smlouva zrušit a udělat nová a at příjdu jindy ráno jako bych snad nechodil do práce. Jako všechny naše uřády no a v zimě jsem chytil šutr od kamionu z protisměru na takovém dobrém úseku a nebylo kde to otočil a jel za ním.... Citovat
Guest NiceOne Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Neon Mimochodem malusum neuniknes ani v pripade, ze to mas pripojisteny, protoze to se tyka pouze tvyho auta. A kdyz to nekomu rozbijes ty (nekomu, kdo to nema pripojisteny) a samozrejme taky priznas, tak to jde z tvyho povinnyho ruceni ---> malus, víš?? Ja mam sjednano pojisteni bez uplatnovani malusu a bonusu, hec Ale skla rozbijim jenom pratelum Citovat
mk405 Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: NiceOne Původně zaslal: Neon Mimochodem malusum neuniknes ani v pripade, ze to mas pripojisteny, protoze to se tyka pouze tvyho auta. A kdyz to nekomu rozbijes ty (nekomu, kdo to nema pripojisteny) a samozrejme taky priznas, tak to jde z tvyho povinnyho ruceni ---> malus, víš?? Ja mam sjednano pojisteni bez uplatnovani malusu a bonusu, hec Ale skla rozbijim jenom pratelum a co to máš za pojištění? tady na foru jsme všichni prátelé ne? Citovat
Kvasky Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Taky mám rozbitý čelní okno. Přišla mi nabídka na připojištěni čelního okna, střetu se zvěří za 500Kč. Nevzal jsem to, páč škoda se může uplatnit jen do 5000Kč (myslím) a je u toho 10% spoluúčast..... KOlik stojí čelní okno na 306?? cca? Citovat
mk405 Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Kvasky Taky mám rozbitý čelní okno. Přišla mi nabídka na připojištěni čelního okna, střetu se zvěří za 500Kč. Nevzal jsem to, páč škoda se může uplatnit jen do 5000Kč (myslím) a je u toho 10% spoluúčast..... KOlik stojí čelní okno na 306?? cca? zkus auto sklo HB mají dobrý ceny, mě nabízeli na 405 za nejakech asi 3500,- s pruhem asi za 4000,- což je dost levný večer ti můžu napsat telefon Citovat
Kvasky Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Už mi tam cca před 2 roky sklo měnili.... Ale už ho mám zase rozbitý Citovat
chuck11 Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Kvasky Taky mám rozbitý čelní okno. Přišla mi nabídka na připojištěni čelního okna, střetu se zvěří za 500Kč. Nevzal jsem to, páč škoda se může uplatnit jen do 5000Kč (myslím) a je u toho 10% spoluúčast..... KOlik stojí čelní okno na 306?? cca? Tak to máš kooperativu nebo jinou než Čp ne:myslim No kamarád měnil na svojí 306 před nedávnem přední okno na starším modelu(bez deštového senzoru) a myslím že mluvil cenu okolo 4000,-Kč pak řek,že to půjde z pojištění a rázem mluvily o ceně kolem 7000,- Citovat
Kvasky Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Mám ČPP [upravil dne 19.5.06 Kvasky] Citovat
Driver Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: Kvasky Taky mám rozbitý čelní okno. Přišla mi nabídka na připojištěni čelního okna, střetu se zvěří za 500Kč. Nevzal jsem to, páč škoda se může uplatnit jen do 5000Kč (myslím) a je u toho 10% spoluúčast..... KOlik stojí čelní okno na 306?? cca? Já ho nedávno měnil na pojišťovnu a na 306 r.98 se senzorem stálo i s prací 9500,- Citovat
zoby Odesláno 19. květen 2006 Odesláno 19. květen 2006 je třeba si uvědomit, že když to hodíte na kámoše byť s malým obsahem, tak on dostane malus, kterého se bude zbavovat 3 roky. a 3 x 1000 kč je 3000 kč. mě nové sklo s pruhem stálo 900 kč (z polska) a vyměnil jsem si jej sám protože je v gumě. z tohoto důvodu jsem si ho ani nepřipojistil, protože za 2 roky placení připojištění mám nové sklo. Citovat
mk405 Odesláno 19. květen 2006 Autor Odesláno 19. květen 2006 Původně zaslal: zoby je třeba si uvědomit, že když to hodíte na kámoše byť s malým obsahem, tak on dostane malus, kterého se bude zbavovat 3 roky. a 3 x 1000 kč je 3000 kč. mě nové sklo s pruhem stálo 900 kč (z polska) a vyměnil jsem si jej sám protože je v gumě. z tohoto důvodu jsem si ho ani nepřipojistil, protože za 2 roky placení připojištění mám nové sklo. jj, je to jasný, že to chce někoho s malusem a nejlépe čerstvím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.