Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

povinné ručení a rozbyté sklo - jak je to s bonusem?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

A není lepší si to sklo za 500,-Kč ročně připojistit(na škodu do 10 000):myslim:myslim Než se obávat malusu a podobných věcí:roker

Fakt je to lepší, jo???!!!! No ty jsi ale hlavička:o To ví každej tříletej kluk, že je to lepší, ale co má dělat, když už se ta událost stala??? No???

Mimochodem malusum neuniknes ani v pripade, ze to mas pripojisteny, protoze to se tyka pouze tvyho auta. A kdyz to nekomu rozbijes ty (nekomu, kdo to nema pripojisteny) a samozrejme taky priznas, tak to jde z tvyho povinnyho ruceni ---> malus, víš??;)

Pravdu máš v tom, že to 500kilo je lepší, ale na to se mk405 neptal a neřešilo se to tady

mk405: tim papirovanim nemyslim nic slozitzho, spis jenom to, jak te vzdy pojistovna zasobuje castymi dopisy s \"vypisy\" skodnich udalosti - a tech jsem si za rok 2005 uzil dostatek:roll

Zkus nekoho, kdo ma 1,1 obsah, nebo min - u nej to udela zhruba 1200,- rozdil - tam je to jeste v ramci moznosti;) Anebo natrefit na linyho pojistovaka, ale to bych radeji nezkousel - oni uz moc liny nejsou...hajzli jedni:D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Fakt je to lepší, jo???!!!! No ty jsi ale hlavička:o To ví každej tříletej kluk, že je to lepší, ale co má dělat, když už se ta událost stala??? No???

Pravdu máš v tom, že to 500kilo je lepší, ale na to se mk405 neptal a neřešilo se to tady

Kdyby to věděl i tříletej kluk tak se takovéto věci neřeší(nic proti mk405),měl by to pojištěnej každej:aut

Promiň,že se tě dotklo co sem řekl,protože v každém příspěvku se řeší vždycky jenom daná otázka:D:D:D

[upravil dne 19.5.2006 chuck11]

Odesláno
Původně zaslal: mk405

Ty už si stim byl někde,mohl bys skusit si to sklo ještě teďka připojistit ,většinou se ti pojišťováci nechodí dívat na okno tak by tě to stálo tu 500,- a byl bys v klidu:D:papa

právě že u CP chtej auto vidět...

Já sem taky pojištěnej u Čp a sklo mi nechtěli vidět,jinak známí používají taktiku že si ho pojištujou když prší a už se začíná stmívat,někdy stačí ke konci jechich směn a je jim tak zatěžko vylézt vem až by ses divil:D:D:D

Odesláno

Kdyby to věděl i tříletej kluk tak se takovéto věci neřeší(nic proti mk405),měl by to pojištěnej každej:aut

Promiň,že se tě dotklo co sem řekl,protože v každém příspěvku se řeší vždycky jenom daná otázka:D:D:D

[upravil dne 19.5.2006 chuck11]

hm, neberu to osobně, já jsem si chtěl sklo napodzim připojistit jenže když jsem tam přišel tak mě vpodstatě vysvětlili že to do konce pracovní doby nestihnou a že se musí stará smlouva zrušit a udělat nová a at příjdu jindy ráno jako bych snad nechodil do práce. Jako všechny naše uřády :grr

no a v zimě jsem chytil šutr od kamionu z protisměru na takovém dobrém úseku a nebylo kde to otočil a jel za ním....

Odesláno

Mimochodem malusum neuniknes ani v pripade, ze to mas pripojisteny, protoze to se tyka pouze tvyho auta. A kdyz to nekomu rozbijes ty (nekomu, kdo to nema pripojisteny) a samozrejme taky priznas, tak to jde z tvyho povinnyho ruceni ---> malus, víš??;)

Ja mam sjednano pojisteni bez uplatnovani malusu a bonusu, hec :) Ale skla rozbijim jenom pratelum :roker

Odesláno
Původně zaslal: NiceOne

Ja mam sjednano pojisteni bez uplatnovani malusu a bonusu, hec :) Ale skla rozbijim jenom pratelum :roker

a co to máš za pojištění? tady na foru jsme všichni prátelé ne? :D

Odesláno

Taky mám rozbitý čelní okno. Přišla mi nabídka na připojištěni čelního okna, střetu se zvěří za 500Kč. Nevzal jsem to, páč škoda se může uplatnit jen do 5000Kč (myslím) a je u toho 10% spoluúčast..... KOlik stojí čelní okno na 306?? cca?:roll

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Taky mám rozbitý čelní okno. Přišla mi nabídka na připojištěni čelního okna, střetu se zvěří za 500Kč. Nevzal jsem to, páč škoda se může uplatnit jen do 5000Kč (myslím) a je u toho 10% spoluúčast..... KOlik stojí čelní okno na 306?? cca?:roll

zkus auto sklo HB mají dobrý ceny, mě nabízeli na 405 za nejakech asi 3500,- s pruhem asi za 4000,- což je dost levný

večer ti můžu napsat telefon

Odesláno

Tak to máš kooperativu nebo jinou než Čp ne:myslim

No kamarád měnil na svojí 306 před nedávnem přední okno na starším modelu(bez deštového senzoru) a myslím že mluvil cenu okolo 4000,-Kč pak řek,že to půjde z pojištění a rázem mluvily o ceně kolem 7000,-

Odesláno

Já ho nedávno měnil na pojišťovnu a na 306 r.98 se senzorem stálo i s prací 9500,-

Odesláno

je třeba si uvědomit, že když to hodíte na kámoše byť s malým obsahem, tak on dostane malus, kterého se bude zbavovat 3 roky. a 3 x 1000 kč je 3000 kč.

mě nové sklo s pruhem stálo 900 kč (z polska) a vyměnil jsem si jej sám protože je v gumě.

z tohoto důvodu jsem si ho ani nepřipojistil, protože za 2 roky placení připojištění mám nové sklo.

Odesláno
Původně zaslal: zoby

je třeba si uvědomit, že když to hodíte na kámoše byť s malým obsahem, tak on dostane malus, kterého se bude zbavovat 3 roky. a 3 x 1000 kč je 3000 kč.

mě nové sklo s pruhem stálo 900 kč (z polska) a vyměnil jsem si jej sám protože je v gumě.

z tohoto důvodu jsem si ho ani nepřipojistil, protože za 2 roky placení připojištění mám nové sklo.

jj, je to jasný, že to chce někoho s malusem a nejlépe čerstvím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...