Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, už mě nebaví hledat na netu různé návody, tak se zeptám tady, třeba se někomu stalo to samé. Mám 206 třídvéřák v 1.4i, r.v. 1999 a nefunguje mi dálkový ovladač na odemykání vozu. Začalo to tím, že mi jednou spadl orig. dálk. klíč mezi sedadlo a středový panel. Když jsem ten klíč vytahoval, tak jsem ho vytahoval za tu ozubenou část a vytrhl jsem ji. Asi byl šroubek, co drží pohromadě ten plastovej kryt, už zrezlej a nedal to. V tu chvíli něco píplo v autě a klíč nešel. Jel jsem domů pro druhej, ten taky nešel. Pak jsem zjistil, že nějakou náhodou se uvolnil kontakt na kabelu od baterie pod kapotou. Pak najednou šel i ten originální dálkovej, ale jen na start vozu.. odemykat s ním na dálku nešlo. Koupil jsem novej ten plastovej kryt, přendal ten malý imobilizér do nového krytu, včetně čipu a vyměnil jsem baterku….čímž jsem to ještě asi víc zazdil, protože jsem četl, že se to musí vyměnit rychle nebo to ztratí synchronizaci nebo co. 🤦🏻‍♂️😀 Ani po výměně baterie nešel. Už jsem fakt zkusil všechno a nevím co s tím. Návod v manuálu od Peugeotu, to zapnutí zapalování, 10 vteřin držet a podobné blbosti taky nefungujou. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...