Modradvestesestka Odesláno 9. červenec 2023 Odesláno 9. červenec 2023 Ahoj, už mě nebaví hledat na netu různé návody, tak se zeptám tady, třeba se někomu stalo to samé. Mám 206 třídvéřák v 1.4i, r.v. 1999 a nefunguje mi dálkový ovladač na odemykání vozu. Začalo to tím, že mi jednou spadl orig. dálk. klíč mezi sedadlo a středový panel. Když jsem ten klíč vytahoval, tak jsem ho vytahoval za tu ozubenou část a vytrhl jsem ji. Asi byl šroubek, co drží pohromadě ten plastovej kryt, už zrezlej a nedal to. V tu chvíli něco píplo v autě a klíč nešel. Jel jsem domů pro druhej, ten taky nešel. Pak jsem zjistil, že nějakou náhodou se uvolnil kontakt na kabelu od baterie pod kapotou. Pak najednou šel i ten originální dálkovej, ale jen na start vozu.. odemykat s ním na dálku nešlo. Koupil jsem novej ten plastovej kryt, přendal ten malý imobilizér do nového krytu, včetně čipu a vyměnil jsem baterku….čímž jsem to ještě asi víc zazdil, protože jsem četl, že se to musí vyměnit rychle nebo to ztratí synchronizaci nebo co. Ani po výměně baterie nešel. Už jsem fakt zkusil všechno a nevím co s tím. Návod v manuálu od Peugeotu, to zapnutí zapalování, 10 vteřin držet a podobné blbosti taky nefungujou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.