Jinks Odesláno 31. květen 2023 Odesláno 31. květen 2023 Zdravím ve spolek. Mám Peugeot 207 1.6/16V/80kW/ motor TU5JP4. Jde mi o to ,že motor kaby kňučí a při zvýšení otáček je to hlasitější . Zajímavé je, že čím víc je motor zahřatý tím je zvuk výraznější... Vyměnil jsem už řemen na alternátoru, ten byl po smrti.... Co by jste dalšího tipovali ?? Napínací kladka klínového řemene, jedna s klapek na rozvodech, vodní pumpa ?? Je toho spousta Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2023 Odesláno 31. květen 2023 Tohle bude nejspíš ta kladka, když jsi měnil řemen tak jsi měl rovnou vyměnit kladku. inoxing ohodnotil 1 Citovat
Jinks Odesláno 12. červen 2023 Autor Odesláno 12. červen 2023 Tak kladka to není, dal jsem novou a taky novou řemenici s elektromagnetickou spojkou od kompresoru.... Jediná co pak zbývá je alternátor. Nic jiného už tam na řemenu není. Jinak když jsme řemen sundal a nastartoval ,tak ticho. Citovat
inoxing Odesláno 12. červen 2023 Odesláno 12. červen 2023 Tak jsou tam jeste rozvody, pokud si je nemenil, tak neni na co cekat, komplet i s vodni pumpou (Contitech, Ina). Citovat
Jinks Odesláno 12. červen 2023 Autor Odesláno 12. červen 2023 Rozvody byly dělány cca 20tis km zpátky. Přesně jak píšeš ,komplet i s vodní pumpou... Navíc jsi myslím ,že kdyby to bylo rozvody ,tak by to pískalo i bez klínového řemene. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.