tomas512 Odesláno 29. květen 2023 Odesláno 29. květen 2023 Na svém 307 CC mám po předchozím majiteli nějaký zatmavovací sprej na zadních světlech a kvůli tomu to neprošlo STK. Bojím se to umýt acetonem nebo tech. benzínem abych to nepoškodil. Zadní světla na toto auto jsou velmi těžko k sehnání a za neuvěřitelné ceny... Proto bych měl prosbu - nepůjčil by mi někdo zadní světla na toto auto na hodinu (za basu piv), aby to prošlo STK? Pak si tam zase namontuju zpátky svoje Nejlépe Brno a okolí. Citovat
pavelu96 Odesláno 29. květen 2023 Odesláno 29. květen 2023 Co zkusit jinou STK, ale to už bude asi v záznamu Citovat
ozzy56 Odesláno 29. květen 2023 Odesláno 29. květen 2023 zkusil bych to lihem, potom tech. benzinem--acetonem neeee-- nenechávej si ta světla, auto je v noci špatně vidět a v poslední době po tom policie jde jak kura po flusu, budeš platit pokuty i na cestě... OK406, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 30. květen 2023 Odesláno 30. květen 2023 (upraveno) před 16 hodinami, pavelu96 napsal: Co zkusit jinou STK, ale to už bude asi v záznamu Sám jsi si odpověděl Jináč jak píše @ozzy56 Asi by šlo i syntetické ředidlo, hlavně to dlouho nemočit,pak to rozleštit. Upraveno 30. květen 2023 uživatelem Milan+ Citovat
tomas512 Odesláno 30. květen 2023 Autor Odesláno 30. květen 2023 Policie o tom ví prd, těm se dá nakecat že to je nadstandartní verze od výroby případně Mně se tam ty zatmavené líbí, ale vzhledem k tomu, že jedno zadní světlo ze čtyř stojí kolem 4000Kč, tak za 16 se mi všechna nová kupovat nechce. Když to nějak poškodím při čištění, tak to nejen neprojde STK, ale budu pak muset koupit nová světla... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. květen 2023 Odesláno 30. květen 2023 Obrousit, stejně jak se renovují přední světla, pak dobrousit a doleštit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.