Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo jak vyměnit nebo renovovat ty stříbrný lištičky v černejch lištách kolem auta ? Mám to už hrozně shnilý.

Jediný co mne napadá je koupit ty stříbrný nalepovací VW co si tim lidi kurv*j design svejch starejch modelů Pašíka, vytáhnout starý střibrný na P406 a tyhle VW tam nějak narvat.

Jsem z toho už na nervy. Za 1ks se mi opravdu v Peugeotu nechce platit 2500 KČ a na vrakáčích to nevedou :aut

Díky za každou radu :papa

Odesláno

Máš několik možností:

1)můžeš si je nechat pochromovat

2)pokud se ti podaří to chromované vyrvat ,tak tam můžeš nalepit takovou tu chromovanou lištu co prodávaj snad v každé mototechně

3)zakytovat a nastříkat do barvy(už ti to nezrezne)

4)neříkej že tohle nemaj na vrakáčích to bych se hóóóódně divyl

:super:papa

Odesláno

To co ti taky píše chuck je dostatečný výčet, co se s tím dá udělat, ale já bych se přeci jenom klaněl k tý variantě vrakáč, kor, když chceš zachovat originální lištičku. Když jim na vrakáč zavoláš, je na 99% jasný, že řeknou, že to nemají a mít ani nebudou. Důvoj je prostý -neni to pro ně dostatečnej kšeft. Daleko lepší je se tam stavit osobně a prohrabat si jejich sklad. Samosebou, tak, kde ti to dovolej...

Odesláno

Koupit v tapetách tapetu zrcadlo a nalepit . Mám to na nárazníkách už dva roky a drží to jak blázen. Je to nějaká samolepicí zrcadlová kovová slabá fólie. Když se z toho strhne vrchní ochranná fólie, tak je to jak chromovaná lišta. Mám z toho udělaný v kombinaci s černou fólií i znak na zámku kufru.

Odesláno
Původně zaslal: kremenak

Koupit v tapetách tapetu zrcadlo a nalepit . Mám to na nárazníkách už dva roky a drží to jak blázen. Je to nějaká samolepicí zrcadlová kovová slabá fólie. Když se z toho strhne vrchní ochranná fólie, tak je to jak chromovaná lišta. Mám z toho udělaný v kombinaci s černou fólií i znak na zámku kufru.

fotecky by neboli?

Odesláno

vkladani fotek: dole nevyplnujes rychlou odpoved, ale zmacknes tlacitko odpovedet, pak odpovis a jeste je tam tlacitko prochazet-a tam vyberes fotky z disku a je to.

P.S. moc by me zajimala fotka toha zamku na kufru

Odesláno

a to jsi ten 50cm sirokej a x metru dlouhej pruh tapety narezal podle pravitka a pak nalepil na auto ? Kolik jsi kupoval metru ? vim ze kolem dokola maji ty listy na aute skoro 10m a cena ?

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

a to jsi ten 50cm sirokej a x metru dlouhej pruh tapety narezal podle pravitka a pak nalepil na auto ? Kolik jsi kupoval metru ? vim ze kolem dokola maji ty listy na aute skoro 10m a cena ?

Taky se mi to nějak nezdá. Tu tapetu mám kus doma nějak si to nedokážu představit :mrk

Odesláno

tak jsem se cestou domu stavel v obchode s tapetama, maji ji tam, maji dve sirky 45cm a 95cm a cena je 215Kc/bezny metr resp 430Kc u te sirsi

Tak jsem ted byl pomerovat auto, nejdelsi lista je potrebna na zadni cast listy co je pod kufrem ta meri cca 125cm ostatni dily jako listy na dverich, popr. ty zakulacene rohy na zadnim narazniku a na prednim narazniku se vejdou do 80cm, vidim to teda koupit pas dlouhej tak aby z nej vysla ta nejdelsi cast a tu pak rozrezat na prouzky, ktere se prikrati - celkem to bude 9 kousku ( 4listy na dverich, 2 listy na predku a 3 casti na zadni naraznik ) pri sirce pasku 1 cm tahle plachta vyjde presne na 5 aut :)

Kdo do toho jde se mnou ? :D :D

[upravil dne 18/5/06 Ferry]

Odesláno

mooooc hezky, jen jsem nevedel ze i starsi modely byly osazovány těmi lištami, myslel jsem ze je to až u novejsich modelu. Jo a taky velice pekna SPZ :mrk. Tak me napadlo ze nez strihat 1cm siroke prouzky, bylo by lepsi si to nechat nazerat nekde, kde tisknou plakaty a maji ty velke rezacky na papir.

Odesláno
Původně zaslal: simas

mooooc hezky, jen jsem nevedel ze i starsi modely byly osazovány těmi lištami, myslel jsem ze je to až u novejsich modelu. Jo a taky velice pekna SPZ :mrk. Tak me napadlo ze nez strihat 1cm siroke prouzky, bylo by lepsi si to nechat nazerat nekde, kde tisknou plakaty a maji ty velke rezacky na papir.

Stribrnyma listama se osazovaly myslim jen novy modely. :myslim

Ale na stary model se to da dodelat bud tim nalepenim, nebo sehnat treba z vrakaca listy z novyho modelu - kdysi jsem tu myslim cetl, ze to tak nekdo dodelaval na stary model. Tak by to melo pasovat.

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Ale na stary model se to da dodelat bud tim nalepenim, nebo sehnat treba z vrakaca listy z novyho modelu - kdysi jsem tu myslim cetl, ze to tak nekdo dodelaval na stary model. Tak by to melo pasovat.

listy se stribrnymi prouzky se davaly i na stary model, zalezelo na stupni vybavy, daji se koupit i jako original nahradni dil, ale vyjdou asi na 4000 ( nevim ted presne, dival jsem se na to do ceniku asi pred rokem ) z noveho modelu na stary nepasujou, hlavne ne ty co jsou na naraznicich, narazniky jsou totiz odlisne

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Tornado

listy se stribrnymi prouzky se davaly i na stary model, zalezelo na stupni vybavy, daji se koupit i jako original nahradni dil, ale vyjdou asi na 4000 ( nevim ted presne, dival jsem se na to do ceniku asi pred rokem ) z noveho modelu na stary nepasujou, hlavne ne ty co jsou na naraznicich, narazniky jsou totiz odlisne

Jo, mas pravdu, dival jsem se ted do katalogu nahradnich dilu a jsou tam i s tou listou. Sem mel za to, ze na starych to nebylo vubec. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...