Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, třeba mi někdo poradí. Po delší jízdě mě blinkr začal blikat rychlejší periodou, jakoby chtěl i dolovat, že praskla nějaká ze žárovek. Ale dělá to na obě strany, jen varovky ne. Žádná žárovka není poškozená. Zrychlené blikání je i venku. A automatický trojblik je tak zkrácený.

Čím by to mohlo být? Zbláznil se mi přerušovač a mám začít shánět nový, nebo zkoušet nějaký restart či hledat pojistku? Vše ostatní snad šlape jak má.

Odesláno

jelikož netušíme, jaky typ Zetoru vlastníš, neporadíme.

Ale zkontroloval bych kostry a kontaktní plíšky žárovek, především u zadních světel

Odesláno

Ano, super, moc chválím logický nápad. V noci jsem nemohl spát, furt se mi to mělo v hlavě a napadlo mě to taky jako nejlogičtější. Ani jsem nemohl dospat a hned ráno pod to lehnul. Vše jsem prostříkal WD40, rozhýbal redukcí a i jehličkou ten mikrospínač. Cvaká, ale nejspíš je někde sepnutý. Zatím nepomohlo, ale měl jsem si toho všimnout hned, že mi nejdou zadní parkovací senzory a jdou jen ty přední. Počkám až zapůsobí WD i na šroubky a pak to rozeberu. Doufám, že to nebudu muset hledat v celé kabeláži.

Odesláno
před 23 hodinami, Ferry napsal:

jelikož netušíme, jaky typ Zetoru vlastníš, neporadíme.

Ale zkontroloval bych kostry a kontaktní plíšky žárovek, především u zadních světel

No jo, tady jsem čtvrt hodiny hledal správnou kategorii, až jsem se v tom úplně ztratil. Prostě to v mém prohlížeči vůbec nejde. Takže jsem v kdovíjaké kategorii. Každopádně přímo do 5008 jsem nechtěl.

Jinak máš pravdu, takový Trabant s 6V sítí bude blikat úplně jinak, než Scania s 24V.

No a pokud přestanou správně blikat obě strany auta v jeden okamžik, určitě to budou kostry světel, které tam jsou vedeny 2 svazky přes celé auto.

Odesláno

Pochopitelně, že w ní nejezdím. Tu jsem po letech vyhrabal z kufru. Ještě byla v origo blistru. Mám karavan s aku, takže tam je nová, jednou za x let si od kamaráda půjčím starý vlek na bordel. Takže redukci nepotřebuju 😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...