landys_cz Odesláno 27. duben 2023 Odesláno 27. duben 2023 Ahoj, třeba mi někdo poradí. Po delší jízdě mě blinkr začal blikat rychlejší periodou, jakoby chtěl i dolovat, že praskla nějaká ze žárovek. Ale dělá to na obě strany, jen varovky ne. Žádná žárovka není poškozená. Zrychlené blikání je i venku. A automatický trojblik je tak zkrácený. Čím by to mohlo být? Zbláznil se mi přerušovač a mám začít shánět nový, nebo zkoušet nějaký restart či hledat pojistku? Vše ostatní snad šlape jak má. Citovat
Ferry Odesláno 27. duben 2023 Odesláno 27. duben 2023 jelikož netušíme, jaky typ Zetoru vlastníš, neporadíme. Ale zkontroloval bych kostry a kontaktní plíšky žárovek, především u zadních světel Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. duben 2023 Odesláno 28. duben 2023 nebo se poskodila zasuvka tazneho a auto si mysli ze mas zapojeny vozik Citovat
landys_cz Odesláno 28. duben 2023 Autor Odesláno 28. duben 2023 Ano, super, moc chválím logický nápad. V noci jsem nemohl spát, furt se mi to mělo v hlavě a napadlo mě to taky jako nejlogičtější. Ani jsem nemohl dospat a hned ráno pod to lehnul. Vše jsem prostříkal WD40, rozhýbal redukcí a i jehličkou ten mikrospínač. Cvaká, ale nejspíš je někde sepnutý. Zatím nepomohlo, ale měl jsem si toho všimnout hned, že mi nejdou zadní parkovací senzory a jdou jen ty přední. Počkám až zapůsobí WD i na šroubky a pak to rozeberu. Doufám, že to nebudu muset hledat v celé kabeláži. Citovat
landys_cz Odesláno 28. duben 2023 Autor Odesláno 28. duben 2023 před 23 hodinami, Ferry napsal: jelikož netušíme, jaky typ Zetoru vlastníš, neporadíme. Ale zkontroloval bych kostry a kontaktní plíšky žárovek, především u zadních světel No jo, tady jsem čtvrt hodiny hledal správnou kategorii, až jsem se v tom úplně ztratil. Prostě to v mém prohlížeči vůbec nejde. Takže jsem v kdovíjaké kategorii. Každopádně přímo do 5008 jsem nechtěl. Jinak máš pravdu, takový Trabant s 6V sítí bude blikat úplně jinak, než Scania s 24V. No a pokud přestanou správně blikat obě strany auta v jeden okamžik, určitě to budou kostry světel, které tam jsou vedeny 2 svazky přes celé auto. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. duben 2023 Odesláno 28. duben 2023 Tak pokud máš v zásuvce redukci tak je jasné že si auto bude myslet že tam máš zapnutý vozík tu redukci musíš vyndávat Citovat
landys_cz Odesláno 28. duben 2023 Autor Odesláno 28. duben 2023 Pochopitelně, že w ní nejezdím. Tu jsem po letech vyhrabal z kufru. Ještě byla v origo blistru. Mám karavan s aku, takže tam je nová, jednou za x let si od kamaráda půjčím starý vlek na bordel. Takže redukci nepotřebuju Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. duben 2023 Odesláno 28. duben 2023 Tak třeba u 307 celkem běžný, že se vypálí obě strany v poměrně krátkém okamžiku. Takže ano, 2 kostry se klidně upálí zároveň. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.