Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, poslední dobou mě trápí silné vibrace auta a třeba někdo bude vědět. Mám 206 1.4i rok ‘99. Zvyšováním rychlosti se zvyšují i vibrace, ale při zatočením doleva v zatáčce to přestane a je ticho, pak narovnám volant za zatáčkou a začne to znovu. Při 90km/h už to vibruje tak silně, až mi rezonuje v uších. Nedělalo to furt, jen poslední dobou. Nevíte někdo co by to mohlo být?🤔 (Dodatek: mám v plánu za pár dnů vyměnit oba čepy řízení i se spojovačkama, protože jsou vylítaný, tak jestli to není třeba těmi čepy)

Odesláno (upraveno)

Je pravda, že ty čepy jsou špatný už dlouho a vibruje to fakt chvilku (cca týden). Špatný vyvážení kol mě napadlo taky. Mám známého v pneuservisu, tak to nechám vyvážit a snad to zmizí. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno
7 hours ago, VojtouNerCZ said:

Jestli jsou čepy a táhla v pejru, tipl bych ty. Ale může to být i X dalších věcí na nápravě. 

Já doufám, že to je těmi čepy nebo jak psal Dave vyvážením, protože jestli to to je (třeba) kvůli špatným poloosám, tak by to bylo mastný (jedna za 5k) 😕

Odesláno (upraveno)

Díky moc za rady kluci. Kola jsem zkontroloval když to začalo, ty jsou dotáhlý na krev. Až teď budu měnit ty čepy, tak se podívám jestli třeba není někde na pneu boule. Protože kvůli špatným čepům mám špatnou i sbíhavost (táhne to doleva), takže pneu se sjíždí na jedné straně víc. To by vysvětlovalo proč ty vibrace přestanou když zatočím doleva. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...