Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě hlavně hlava nebere, že jsem ještě před pár týdny celkem často slýchal na RADIOŽURNÁLU reklamní kampaň, kde Česká pošta hledala nové pracovníky a slibovala celkem vysoké náborové příspěvky - třeba řidič měl dostat příspěvek v celkové výši 100 tKč s tim, že 50 na ruku hned a 50 v ročních splátkách. A o pár týdnů později najednou ruší pobočky a pracovní místa? 

Odesláno

jak jsem tušil, naše pošta končí , ovšem končí i okolní pošty, dokonce i jedna, co se jí v obvodu říkalo hlavní 😲, takže nejbližší pobočka bude v superhyper..., problém je, že bude asi pro celý obvod 🙈, to chcu vidět ty mraky lidí u přepážky, ale máme to do 3 kilometrů, takže soudruzi v praze se nespletli..., řekl bych, že začínám chápat úsloví ,,řeže si pod sebou větev'' 😂

Odesláno

tak u nas rusi postu na Zalabi - dalsi moznost je na nadrazi kde clovek zaparkuje za prachy - nebo u Billy na namesti republiky kde je taky parkoviste za prachy

ty fronty lidi z celyho kolina bude humus - mozna sem rad ze zasilky pres zasilkovnu a na postu jen v nejnutnejsich pripadech

Odesláno

Já bych zrusil poštu celou.

Je tady PPL, DHL, Zasilkovna a nevim co ještě a fungujou. No a posta i přes různé monopoly které má, není schopna fungovat a jenom žere penize.  Tak proc to držet? 

Odesláno

souhlas, taky bych to zrušil.. Dneska už na pobočku člověk opravdu nemusí, navíc existuje spoustu jiných společností které jsou navíc rychlejší, spolehlivější a často i levnější :) 

Odesláno (upraveno)

Bohužel jsou stále firmy a vlastně i většina státních institucí, které nic jiného nez Českou poštu neznají (aspoň že na něco můžu využívat pracovní adresu, kde mi holky v podatelně dopisy i balíčky běžně přebírají. Co mi ale chodí od státu, to si musím vyzvedávat přímo na pobočce)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Pošta jako taková je potřeba pro klasické listovní zásilky, tam DPD a spol zatím nemohou konkurovat. Je spousty lidí co posílají klasickou poštu, třeba pohlednice a dopisy, o tom žádná, ale na to není potřeba stovka poboček ve velkém městě. Snad to trochu lidi donutí aby více komunikovali přes Datovou schránku. To ba jste viděli jak mi má drahá polovička záviděla že nemusím jako ona na poštu pro věci od Stavebníhu úřadu a dalších obecních a státních institucí. Navíc mám vše v archivu na disku a v Cloudu.

Odesláno (upraveno)

Datovce - stejně jako veškeré další technice - principielně nevěřím. Když se mi zřítí disk v PC nebo tabletu, budu naštvanej, ale svět se nezhroutí. Když dám ouřadovi možnost mi jen tak něco poslat a tvrdit, že tím jeho práce skončila, můžu se velice lehce dostat do naprosto zbytečných problémů. Takže jsem byl díky datovce donucen zrušit si mnoho let pozastavený ŽL a už o ní doufám v souvislosti s mou osobou neuslyším.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

A co parní stroje Ti nevadí? Také braly práci dělníkům a ti hloupější je rozbíjeli.

Míro, Míro, to je přeci totální chujovina to co píšeš. Naopak, už několikrát se mi stalo a jednou jsem k vůli tomu skončil u soudu, že mi nedoručili dopis nebo obsílku. Tady ti to nehrozí. Takže buď se naučíš věci co ti usnadní život a nebo ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...