Medvěd Posted March 18 Share Posted March 18 Od včerejšího cca poledne jsem řešil "problém" se záhadným chováním ikon ve vyhledávači Google Chrome. O co že slo? Jsem zvyklý, že se mi po otevření Chromu zobrazí vyhledávací řádek a pod ním hezky seřazené dva řádky ikon odkazujících na nejnavštěvovanější weby. No a od včerejška se mi do horního řádku ikon neustále cpaly různé odkazy na weby, kde jsem něco hledal v minulosti. Ty šlo jen odstranit (odmáznout), ale pripnout nějakým způsobem ty základní a mnou fakticky oblíbené - to se mi nepodařilo. Dopoledne jsem zkusil, zda by mi s tím nepomohl přítel po telefonu Hurvajz - a neporadil. Pak jsem šel odpoledne na veletrh s kamarádem, co se taky v PC vyzná víc než já - a ani on na nic nepřišel. Až jsem zavolal svému guru přes PC Péťovi a ten si vzal čas na rozmyšlenou a ... Bezprostředně po ukončení hovoru se ikony na tlf. srovnaly a už asi 2 hodiny drží tak, jak jsem byl zvyklý. Ne - Péťa nebyl v mém tlf. na návštěvě přes externí portál, ale prostě je to tak silná osobnost, že se ho i google boji Klemoň, RichVa and Péťa 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted March 18 Share Posted March 18 Team viewer asi že jo,jak jinak @Péťa je šikovnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 19 Author Share Posted March 19 (edited) Vendelinek - ne, píšu že ŽÁDNÝ VZDÁLENÝ PŘÍSTUP jsem Péťovi neumožnil. Prostě po našem rozhovoru to záhadně začalo funkčnit a překvapený z toho byl i Péťa, páč mi o několik minut později volal, že v Chromu žádný připnutí nebo jiné nastavení pozic ikon nenašel. Takže z toho, že to funguje, byl překvapený minimálně stejně jako já. Edited March 19 by Medvěd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 19 Share Posted March 19 "Správa navrhovaných článků" případně "Přizpůsobení stránky Nová karta". Vše se odvíjí od toho, zda je Chrome přihlášen k účtu (dochází k synchro mezi zařízeními) nebo ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 19 Share Posted March 19 (edited) @MJSytic Ale ty návody nabízí u Chrome pro Android pouze možnost odstranit web z nabídky. Ale Medvěd ho potřebuje připnout, stejně jako to umí např. Firefox. EDIT: Odtrhl jsem tento problém do samostatného vlákna. Edited March 19 by Péťa pavelu96 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 19 Author Share Posted March 19 (edited) Medvědovi už to opravdu včera v podvečer začalo zasejc korektně fungovat, asi byla chyba někde přímo v googlu. Ale trvalo to víc bez 24 hodin a docela mi to štvalo Edited March 19 by Medvěd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 19 Share Posted March 19 me o uz 3 dny dela v telefonu a trochu me to sejri jdu zkusit ty vyhledavane odkazy smazat zda se to "opravilo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted March 19 Share Posted March 19 Já to nepoužívám, ale není to tak, že si to máš možnost připnout na PC a přes účet se to synchronizuje do MT? Pokud haprovala synchro, v MT to tam sypalo záložky z Offline historie Pokud ale Medvěd v Chrome přihlášený není, tak taky netuším Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 19 Share Posted March 19 (edited) ja mam chrome jen v mobilu - v pc me s*re v pc mam firefox a v mobilu me .... stve proste sem divnej Edited March 19 by Havlicek.Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitler Posted March 19 Share Posted March 19 Mne tohle Chrome pro Android dela uz asi tyden... a na reseni jsem neprisel. Je to jak system nahodnych vybuchu, kdy cam co je a neni. Medvěd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 19 Author Share Posted March 19 před 3 hodinami, MJSytic napsal: Pokud ale Medvěd v Chrome přihlášený není, tak taky netuším Blbý je, že to netuším ani já sám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts