Medvěd Posted March 16 Share Posted March 16 Pepito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted March 16 Share Posted March 16 Co to je? Kde jsi to fotil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) Medvěd to nikde nefotil, to se objevilo dnes na FCB, jinak je to celkem starý. Toto je JENSEN ONE - Citroën XM přepracovaný dánským návrhářem Jacobem Jensenem. Edited March 16 by Radek Hurvajz Medvěd, radim.1008, Rikic339 and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted March 17 Share Posted March 17 A nebyla tu kdysi rubrika "Nevkus"? Nebo tak něco.... Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 17 Author Share Posted March 17 (edited) Myslím, že XMo v téhle úpravě by bylo zaslouženě středem pozornosti všude, kam by s ním majitel dorazil. Mě teda úplně nevkusný fakt nepřijde - na rozdíl od různých tuzerských úprav ála křídlo ve formě sušáku na ponožky, přední nárazník 3 cm nad vozovkou a půl metru před auto apod. Edited March 17 by Medvěd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 17 Share Posted March 17 Na fotkách vypadá opravdu příšerně. Hnus Fialovej Ale třeba to ve skutečnosti není tak strašný, to by se muselo vidět. Pepito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElektronikCZ Posted Wednesday at 08:28 AM Share Posted Wednesday at 08:28 AM Mě se to líbí. Vypadá to jako z filmu já robot, ale tam měla zaplacenou reklamu audi Rikic339, Havlicek.Lukas and Medvěd 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts