KašpyCZ Posted March 16 Share Posted March 16 Ahoj, dnes jsem si koupil 407ku a mám úplně nefunkční středový LCD display, respektive není na něm nic vidět. Viděl jsem i variantu většího displeje (já mám ten malý s tím rádoby odkládacím prosterem). Koukal sem na výměnu toho displeje a našel jsem ten rámeček na velký display. Lze vyměnit pouze rámeček a dát tam ten velký displej? Respektive má to stejné konektory nebo co vše je potřeba udělat pro výměnu, pokud to vůbec lze vyměnit? Předem děkuji za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-man Posted March 16 Share Posted March 16 Ahoj. Vyměnit malý displej za velký nejde jen tak, musel bys sehnat i rádio, zapojit, nakódovat atd. Postup je i někde tady na fóru. Zkus nějaký vrakáč a displej vyměň za stejný typ. Ty malé jsou minimálně dva černobílý a barevný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KašpyCZ Posted March 16 Author Share Posted March 16 Ok, děkuji za info. To už je na mě moc složité zůstanu tedy u toho malého Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts