Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, na místním šroťáku je 309tka GRD starý model s posilovačem řízení. Na 309 jsem servo ještě neviděl, je to nějakej domácí tuning, nebo se to tak opravdu dělalo?  Moc se mi nelíbí že je servo rovna na vačce, ale asi to fungovalo :D 

Pokud by to bylo trochu raritním, má smysl to nějak tahat domu a sundat z toho motor s nápravou? Kastle je total shnilá, interial total vybydlenej, rozmlácenej, jedinný co je použitelný, tak okna, světla a asi motor.

Jinak zdá se mi, nebo je tam novější model motoru, nebo je to jen jiné víko? :D 

IMG_20230311_130548_766.jpg

IMG_20230311_130546_935.jpg

Odesláno

Dělalo se to takhle, je to origo a je to ten starší model, do r. 88. R.89 už měl vývěvu na vačce a pokud tam bylo servo, byla pumpa normálně u altíku, teď nevím jestli nad nebo pod, myslím nad. Platí to pro 205 i 309, řízení je pro ně stejné, snad jen délka spojovaček byla jiná, asi o 2cm.

Do jedné 205 jsem to kdysi dodělával, už ani nevím, z čeho jsem to řízení tehdy sebral, mám pocit, že zrovna z nějaké 309. Tehdy to byla novější 205, přeházel jsem vačku na tuhle starší s dvojitou řemenicí a dal tam tuhle řemenovou vývěvu a pumpu...

Odesláno

tak vida, přemýšlím, jestli tu 309 z vrakoviště vzít, chcou za ní 7tis, motor nevím jestli jede, ale věrtšinou pokud se nepotká, tak přežije... Jsou tam hezký světla, maska, nový chladič, okna, topení, nápravy, nádrž, elektrtika, nárazníky (obyč), tažné, 5té dveře. nic víc by z toho asi nebylo použitelné. Kdybych našel někoho kdo by měl zájem o tyhle díly, tak by to asi stálo za záchranu, já mam pro svoji 309 dílů dost :D 

Odesláno

tak motor s převodovkou to tady uskladním, to už tu jeden mám, ale je potkanej :D spíš kdo by si vzal ten zbytek dílů, abych na tom nebyl tratnej :D já bych si z toho kuchnul jen to servo :D 

před 7 minutami, ozzy56 napsal:

jestli to máš kde rozebrat a uskladnit, tak motor s převodovkou někdo určitě vezme na traktor--jen na tom musíš vydělat :myslim

Na auta máme mechanizaci :D 

20221119_115828 (3).jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...