Radek Hurvajz Odesláno 14. únor 2023 Odesláno 14. únor 2023 (upraveno) Kdo mi poradí kde se ubytovat blízko Divadla u Hasičů, levně, jde jen o přespání (ale zase ne nějakej fuj Hostel ), s parkingem by to bylo ideální a kdyby poskytovali snídani tak ještě o trochu lepší. Díky. Upraveno 14. únor 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Medvěd Odesláno 14. únor 2023 Odesláno 14. únor 2023 https://www.hotelgreengarden.cz/sluzby.htm Osobně sice neznám, ale má 9 bodů z 10ti a docela slušné recenze Na bookingu mi to vyšlo na 1550 pro dva, to mi přijde dobrý... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. únor 2023 Autor Odesláno 15. únor 2023 No jo , jsem na to koukal a ta cena je platná teď, v březnu už chtějí 2500, – tak uvidíme Citovat
Weri 605 Odesláno 24. únor 2023 Odesláno 24. únor 2023 Ráďo zkus Blegickou a okolí, uzpákov tam dycky ubytovával návštěvy.. a jako chudá instituce si nemohli dovolit předražený luxus.. ale zase né úplně soc... je to cca 500-700m od divadla jako přes Mírák .. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. únor 2023 Autor Odesláno 24. únor 2023 Díky, už jsem rezervoval hotel Tosca. A nakonec jsem ho po týdnu zase zrušil, protože tady vzniknul nějaký problem s mladejma, takže divadlo bude ale v noci musime jet domů, ráno tu budem potřeba. Takže Praha v sobotu padá. Ale díky za tip. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.