JakubDv Odesláno 27. leden 2023 Odesláno 27. leden 2023 (upraveno) Ahoj. Po převozu těžkého materiálu se mi něco rozbilo v zadním dvojsedadle. Lupe v něm a když se o něj člověk opře, proboří se. Pravděpodobně odešla nějaká výztuha. Nejedná se o sedací část ale o opěradlo... Nevíte někdo prosím co s tím, nebo kde sehnat nové sedačky? Díky Upraveno 27. leden 2023 uživatelem JakubDv Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. leden 2023 Odesláno 27. leden 2023 (upraveno) Možná jen vyskočila ta podélná pružina, nebo praskla, dá se to opravit, třeba i vyměnou te jedné pružiny. Zakladem je ta sedadla sundat a kouknout se co se tam stalo. A nebo tady třeba - https://www.sbazar.cz/grynhu9/detail/182532182-peugeot-2008-zadni-sedacky-sedadla Upraveno 27. leden 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
JakubDv Odesláno 27. leden 2023 Autor Odesláno 27. leden 2023 Na ty kožený jsem koukal. Ty nechci a nic jiného jsem bohužel nenašel. Každopádně díky za radu s tou pružinou. Jen upřesním - není to sedací část ale opěradlo... je to stejné? A případně nějaká rada jak se rozumě dostat dovnitř? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. leden 2023 Odesláno 27. leden 2023 No sedák bývá dole otevřený, opěradlo bude asi celý zašitý, jinak to bejvá podobný, rošt z drátěných pružin a nějaká pěnovka. Tak najit rozumný zpusob jak ten potah dostat aspoň častečně dolů Citovat
ondraplesl Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 Zdravím, chtěl bych se zeptat ,jestli jste vyřešil problém ze zadním opěradlem? Koupil jsem totiž 5 let starý auto a mám podobný problém. U větší části opěradla při opření v něm lupe. Děkuji za odpověď Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.