Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupě 308 -2012, 1.6hdi 66kw


chotemicak

Recommended Posts

Nerad radím, sám jsem auto hledal dlouho, ale mně to za ty prachy moc super nepřijde. Auto trochu ťuklé je na levý zadek je, ale ono stejně - ty auta jsou teď hodně drahé, rozhodně držší než před 2-3 lety. Ale asi než abych dal dnes 130k za auto z Auto ESA, asi bych si raději koupil P308 odtud https://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/308/184570184 Sice stojí 2x tolik, ale je o více jak 5 let mladší, nebude tak nahlodané solí, je po prvním majiteli a přes autorizák. Podle mne cena ojetých aut moc dolů nepůjde a zvláště pokud tady bude vládnout zelené šílenství, které podle mne jen tak nepoleví. Když to je přes koncesionáře, možná tam bude i nějaká ta záruka - potřeba se doptat. Každopádně kdybych pro manželků sháněl nahradu naší P308, jedu se podívat na toto auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, chotemicak napsal:

No toho roku jsem si nevšiml, a s nefunkční klimou si to nevezmu. No dojedu to omrknout, stejně už jsem jim dal 2000,- za to že to přivezou.

V tom je ten fór, málokdo chce oželet svých 2000,- takže kupující je už předem napůl rozhodnut, že to vezme. Takový malý trik. Taky jsem se jednou tak nachytal na zálohu za auto, které jsem neviděl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak už je od včerejška doma. Vzali jsme to z auto esa. Bude na něm práce, v březnu jde na STK tak do té doby poladíme. Chce to brzdy, rozvody, olej, filtry. Kastle vypadá slušně, ten zadní lem není skoro vidět a klima zdá se funguje ale v tomhle počasí 🤷‍♂️. Žena a děti jsou nadšení z výbavy, to ovce neměla😆

Upraveno uživatelem chotemicak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě se zeptám, zda to auto byla na diagnostice. Ptám se zcela zámerně, protože to má vstřiky VDO Contitnental a ty měly do určitého roku rpoblémy s korekcemi. Ale bez diagnostiky to zjistit nejde a na emisích by potenciálně mohli něco brblat. BTW zpravidla se jedná o chyby P0263, P0266, P0269 nebo P0272. Předpokládám, že nyní bys jsi na nich ještě vyrazil nějakou slevu, s odstupem času ale už pak ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud je auto doma, tak žádnou slevu nemá šanci vyrazit :roll - je to AutoESA - business proběhl, původnímu majiteli na výkupu dali max 75k a ze svého zisku nic vyplácet nebudou :cool:

@chotemicak klidně si založ v sekci Naše káry vlákno a vkládej příspěvky o svém autě :super

Pokud už nikdo nic nemá, tak můžeme vlákno asi uzavřít...

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...