Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Začal jsem hodně jezdit v noci a s příchodem nového silníčního zákonu o svícení 24 hodin denně uvažuji si do své 406 nechat dodělat xenony.U nás mi to jeden mechanik nabízí za 7500Kč.Máte to někdo předělaný(vaše poznatky,spokojenost,nespokojenost atd).Nedá se to udělat i levnějc?Díky

Odesláno

Já jsem si nechal namontovat xenony asi před čtrnácti dny a je to parádička.V noci je to dost velikej rozdíl.Ani nepotřebuju dálkový:mrkKdyž si to necháš namontovat tak jedině od toho kdo to opravdu umí!!Pak by jsi mohl litovat..

PS: Podívej se třeba na www.proxenon.cz :papa

[upravil dne 10.5.2006 Mikii84]

Odesláno

U eletrikáře jsem se na ně ptal, prý žádný velký rozdíl! Prej nějaký kvalitní žárovky jsou do pohody. Hodně lidí to haní, ale taky dost chválí. Ale je to názor od názoru. Mít volnejch 7 000 Kč a jezdit v noci jako ty, nebál bych se do nich jít!:papa

Odesláno

No elekrické sklápění mám ale ostřikovače boužel ne.Já jsem se bavil a prý to nevadí že nejsou uplně čiré ty skla..Koupil bych čiré na starej model ale nevím jestli se vyrábí a kolik stojí zas nechci do toho investovat majlant.

Odesláno
Původně zaslal: pigi.jakub

Jo a zatu cenu budu mít jenom potkávací bez dálkových??????Nebo jsem to pochopil špatně?

Pravděpodobně to budou jen potkávací. Kdyby i + dálkový = přes 10t Kč. Ale těžko ríct...:papa

Odesláno

předělání na xenony rozhodně doporučuju, ale taky jedině na čirý světla...ostřikovače a automatický naklápění kašli, ale viděl jsem to ne jednou předělaný na ne čirých světlech a svití to pak úplně do pi*e...jinak v Brně H7 sada za 5K + 600,- práce a tady kousek za Přerovem to dělá maník za cca 4K

u mých světel se to týká pouze potkávaček, dálkový mám tak, že se ke xenonovým potkávačkám připojí normální původní dálkový

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...