Plecatka Odesláno 14. prosinec 2022 Odesláno 14. prosinec 2022 (upraveno) Zdravím. Najednou mi přestala svítit půlka světel,konkrétně zadní světla,osvětlení SPZ,přední a zadní mlhovky,obrysová světla,osvětlení přístrojové desky a tlačítek klimatizace. Mám podezření na levou páčku u volantu. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky. Pro doplnění-mám Peugeot 206 gti S16 99kw. Upraveno 14. prosinec 2022 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
pavelu96 Odesláno 14. prosinec 2022 Odesláno 14. prosinec 2022 Zdravím, pro úplnost si prosím přečti pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ a pokus se jimi řídit, díky Přesunuto, sloučeno... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 14. prosinec 2022 Odesláno 14. prosinec 2022 Takže svítí jenom tlumené a dálkové? Nevím ( neslyšel jsem) o tom, že by tohle někdy udělala páčka, spíš bych to viděl na špatné pojistky. Může být zkrat v průchodce do pátých dveří nebo případně v zásuvce tažného. Mlhovky nesvítí asi proto, že nejdou obrysové, aspoň si myslím Citovat
Plecatka Odesláno 14. prosinec 2022 Autor Odesláno 14. prosinec 2022 Tlumené,dálkové,brzdové a couvačky svítí,takže zadníma dveřma to nejspíš nebude. A že by odešlo osm pojistek najednou? To se mi taky nezdá. Do servisu se dostanu až v pátek. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. prosinec 2022 Odesláno 14. prosinec 2022 (upraveno) Co tak ty pojistky prostě zkontrolovat? 8 jich pravděpodobně nebude ale na třech, čtyřech by to být mohlo Upraveno 14. prosinec 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
jarokare Odesláno 14. prosinec 2022 Odesláno 14. prosinec 2022 Co takhle napsat aspoň rok výroby nebo ještě lépe VIN ? On údaj 206 gti S16 99kw zrovna u závady osvětlení není moc relevantní ... Citovat
dracekvo Odesláno 15. prosinec 2022 Odesláno 15. prosinec 2022 (upraveno) U nemux 99 mám to samé. Někdy zapnu parkovačky, ale auto je potmě, musím tím zakvrdlat, aby se to rozsvítilo. Ale pokud otočím páčkou dál, tak se to vždy všechno rozsvítí. Jestli je možné aby svítili potkávací bez parkovaček netuším. Nejsnažší bude si vzít schéma a nějakou zkoušečku a podívat se jestli to z páčky jde, nebo ne. Upraveno 15. prosinec 2022 uživatelem dracekvo Citovat
Plecatka Odesláno 15. prosinec 2022 Autor Odesláno 15. prosinec 2022 Mě právě parkovačky(obrysové) nesvítí. Zkoušel jsem s ní hýbat jak to šlo. Na měření se dostanu až zítra odpoledne. Ale díky. Citovat
jarokare Odesláno 15. prosinec 2022 Odesláno 15. prosinec 2022 Takže stará páčka , nejspíš vypálená poloha parkovaček , páčku vyndat , rozebrat a budeš vidět hned . Citovat
Plecatka Odesláno 15. prosinec 2022 Autor Odesláno 15. prosinec 2022 Díky,něco v tom smyslu jsem tušil i já. Akorát to v téhle zimě nemám kde dělat,takže musím do servisu. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. prosinec 2022 Odesláno 15. prosinec 2022 zatopis v aute - vyndas a doneses domu na opravu nedelas generalku motoru Citovat
Plecatka Odesláno 15. prosinec 2022 Autor Odesláno 15. prosinec 2022 Tak jen pro info. Dneska mi přišla nová páčka. Teď jsem jí vyměnil a všechno svítí jak má. Díky za spolupráci. Plechata. pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.