Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Srazy, členové a uživatelé, platby atd. - odděleno z jiného vlákna


Roman Bazi

Recommended Posts

@Weri 605 objasnim :), ja jsem v takovem strednim proudu..... chtel jsem vzdy srazy delat dostupne a zajimave..... kdyz vezmu ten zimni.... tak atraktivni lokalita (v zime trosku problemy s teplotou :D a snehem), ale troufam si rict zajimavy orientak, dopoledne zimni olympiada, odpoledne po orientaku moznost svezt se na sneznem skutru, na pasove 4kolce, vecer veprove hody, kouzelnik (ktereho doporucil Charlie1), musel jsem tam nacpat i ubytovani sponzora+1 (ktery vyhlasoval 1. cenu, coz nas tenkrat s Dzanou dost nasralo, ale budiz....) a nestalo to tenkrat bambilion a taky to byl asi nejvetsi zimni sraz, co kdy byl....... pravdou je, ze jsem asi mel lepsi pozici a mohl jsem si dovolit vyjednat slyvy na jidle i na ubytovani. To ted asi pujde hur. Druha vec, je ta, ze tim, ze mam hotelovku, tak tem provozovatelum umim leccos rict jinak.... druha vec je ta, ze bych to udelal skoro jako Pepito, akorat ja bych to jeste navic dal na stranky peu clubu. Ale osobne bych napsal starym clenum a pozval je, a verim, ze by urcite nekteri prijeli. Tak bych to udelal ja.

@Radek Hurvajz guma od slova gumovat, cili gumovat=mazat prispevky.... pokud ty v tom vidis neco jineho, je to jen tvuj osobni problem!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 28 minutami, Scratch napsal:

@Radek Hurvajz guma od slova gumovat, cili gumovat=mazat prispevky.... pokud ty v tom vidis neco jineho, je to jen tvuj osobni problem!

Už toho prosím tě nech, akorát se ztrapňuješ, všichni vědí jak to bylo, rozhodně to nebylo jen kvůli gumě.

 

"Tak bych to udelal ja." A bránilo ti něco nebo někdo za posledních 10 let to udělat?

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radek Hurvajz jo, branilo..... mel jsem domluvenyho Paul Jane pred asi 3 lety, ze to uchopime a udelame na Plzensku sraz, podminky jake jsme tenkrat dostaly, udelaly akorat to, ze mi Pavel na dovolenou napsal, ze na to kasle a do toho nejde.... A me se take nelibily. Takze nez budes priste takto nepatricne mektat, tak si nejdriv zjisti fakta.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně já nepatřičně mektám. Hlavně že ty sem nepíšeš žádný žgryndy ale jen samý duchaplný příspěvky při těch tvých nočních "aktualizacích", no každý tomu říká jinak

Jaký podmínky? Když dělám sraz tak si podmínky nastavim snad sám a předložím to jako hotovou věc, a ne že o tom budu kecat donekonečna po několika letech. 

 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jedno, to uz neres. Byly tam podminky celkem striktni jaky kemp to ma byt, o jake kapacite a dalsi. Ja to aktualne vse splachnul. A tim ta aktivita moje konci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podmínky o kterých mluvíš byly zřejmě všeobecné... že má bejt ubytko s přiměřenou kapacitou je snad jasný.. nemyslím si, že to bylo striktně někde daný.. navíc vše tady vždy bylo je a bude o dohodě...

Scratchi nevzpomínám si, že by ses někde jen zmínil se srazem... pro jistotu připojuji i screen...

Screenshot_20221210-150131_Samsung Internet.jpg

Broďák byl ještě za Schreeka..., pak proběhly volby a na rychlo (přiznávám, že jako nový ve funkcích úplné v prdeli) nám udělal sraz Pe.Tr v Hracholuskách.. načež jako vedení sme se ujali VV v Jinočanech.. trápení s jarním srazem mi pomohl vyřešit Koudak ve Strážnici.. a poslední sraz před koronou sem už sama s pomocí Lucy a sv24 opět řešila jako VV ve Dvoře... o podmínkách nevím nic.. jedinou, kterou sem dala, že prostě každý účastník si odveze alespoň něco... (uvítací, či rozlučkový "balíček" - jinými slovy - třeba drobnost, tématický předmět.., jako pozornost a alespoň částečný revanž srazového poplatku...) to funguje... a problém s tím není...

Já ti nevím, ale ňák se mi nechce věřit, že bych já nebo někdo jiný kladl ňáký nesplnitelný podmínky pro organizátory... A zcela upřímně pokud se na to Paul Jane vykašlal, tak mám pocit, že k tomu měl asi jiný důvod..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano mel to byt sraz misto tech Hracholusk, a měl být podzimní, protože si pamatuji, že mi Pavel psal na dovolenou, že ho Petr oslovil. Uvažovali jsme tenkrát s Pavlem nějaké Klatovy apod, ááááááá našel jsem si konverzaci a tam mi Pavel zmiňuje, že podmínka je kemp min pro 100 osob... do toho jsme jít nechtěli, no a výsledek byl, že v Hracholuskách bylo cca 50 spících, což je moc hezké číslo a sraz byl dle fotek moc pěkný, ale pořád je to jen půlka do 100, takže jsme tenkrát asi udělali dobře. Pak následovaly další tvoje instrukce jako uvítací balíčky a to už mne odradilo úplně. Tak, jsem vcelku rád, že jsem to našel, a víc se v tom pitvat nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Balíček byl až po Strážnici..., začlo to vínem... po debatě co tu proběhla si myslím, že většina pochopila, co je tím myšleno..

Např. zimní klouzání v Bartošovicích co dělal radim rozhodně nemělo kapacitu 100 lidí..

Víš mě mrzí, že máš pocit, že musíš všechno striktně dodržovat.., jako by sme byli herodesové.. nejsi tu snad první den.. 😅 když pominu, že ta pravidla na kapacitu nebyla z hlav tenkrát aktuálního vedení, ale evidentně prostě pokračovala dál ta stará..., tak než aby ses aspoň pokusil, vykašleš se na to rovnou a bez debat..

Takže co....? Uděláš nám vánočák 2023....? 😁

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, h4wk3y napsal:

Vždyť se dušoval teď na sraze, několikrát, že nějaký sraz udělá... Jen jestli si to pamatuje, si nejsem jistý :D...

mozna jsem se nechal unest atmosferou :D , celkem me potesila aktivita te holciny, ktera sraz udelala na zelene louce bez kecu jak je to slozity a narocny (ono to proste tak narocne neni) a bez podpor a bez podminek klubu.....  ale tim ze nemam karu ala pug, tak nevim no :D mozna by sel sraz ve stylu at dojede ten, kdo ma aspon 4 valce :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A právě kvůli podobným názorům se nesmíš divit, až zase někdo nekdy v budoucnu spáchá setkání podobným způsobem jako před lety Pepito - bez záštity klubu, bez pravidel, ale prostě jen setkání přátel co se budou chtít sejít (a můžou přijet klidně i Teslou nebo na kole, když budou mít chuť přijet)

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Necituj těsně předcházejicí přispěvky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Medvěd

Já se, ale ničemu nedivím...

Na normální srazy taky jezdí jiný auta než Peugeoti... já si říkám jen svůj názor a je mi fuk jestli se to někomu líbí nebo ne .. prostě v názvu máme PEUGEOT i na základě toho to bylo založeno a tak by to mělo být ...ale chápu.. je jiná doba, jiný potřeby atd ...

Ale to neznamená, že tu "nepežoťáky" nechci nebo nechceme. Jen bych ráda, aby tu Pežoťáci převládali a bylo jich mnohem víc :myslim

Upraveno uživatelem Verýsek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Verýsek napsal:

já si říkám jen svůj názor a je mi fuk jestli se to někomu líbí nebo ne

Tohle bych bral, ale od člena vedení mi to přijde jako nebezpečný názor. Máš moc prosadit, že na klubu budou jen majitelé Peugeotu a to zase já nechci. I když do registrace si můžu vyplnit cokoli, ale já podvádět neumím ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to nebezpečný názor...jen, že bych to tak chtěla, protože jsem prostě Pežoťák srdcem i duší a nestydím se za to a Peugeot budu vždy upřednostňovat...ale je tu fajn parta, takže rozhodně nehodlám ostatní členy vystrnadit...a žádnou moc nemám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peugeot, že nemá co nabídnout? To jako vážně? Když na to někdo nemá nebo proto, že někdo musí mít pod kapotou 8smi válec o výkonu 300k ,aby si honil ego neznamená, že nemá co nabídnout.

A to, že někdo měl kdysi Peugeota jako mnoho jiných dalších aut z něj opravdu Pežoťáka nedělá...

Pežoťákem byl,jsi a vždy bude jen ten, co ho v srdci má a vlastní...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...