Capy Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 no v původní istalaci sem měl signál vedle napájecího taky nebylo nic poznat.Ted je ten napájecí o dost silnější.Tak jak to má být.O to mi šlo jestli může jít repro kabel vedle napájecího i signálu.dík:super Na baterii už mam asi rok nový kvalitně udělaný ukostření;)Ještě najdu něco lepšího vzadu.Napadlo mě uchycení sedaček. Citovat
mk405 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Já mám teda sedačky jen zaháknuté, tak nevím kam bys to chtěl chytit když sundáš zadní spodní sedák tak je tam nosník a v tom nosníku je uchcená náprava a trčí tam ta 10 (možná větší) šroub s maticí tak tam matku přidáš a uchytíš oko. tak to mám já Citovat
Capy Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 já mam kombajna tak mam šroubovaný panty na sedačky.Ale jestli je tam ten šroub jak říkáš tak to na nej šoupnu:super Citovat
John Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Já mám kostru chycenou v kufru na plech a šroubem a je to vpohodě. Jinak to pod sedačkama je taky dobrý místo. :super Citovat
mk405 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: John Já mám kostru chycenou v kufru na plech a šroubem a je to vpohodě. Jinak to pod sedačkama je taky dobrý místo. :super nojo SW to vpohodě zkousne páč ten ti pískat nebude, problém nedělají vetšinou ani středobasy ale vejškáče ty pískaj ( samozdřejmě přes zesík) pokud je slabá kostra u SW tak většinou příjdeš o výkon případně ti může zapínat ochrana zesíku pro velký ubytek napětí a pískání ti ořeže filtr takže se stratí Citovat
John Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: mk405 nojo SW to vpohodě zkousne páč ten ti pískat nebude, problém nedělají vetšinou ani středobasy ale vejškáče ty pískaj ( samozdřejmě přes zesík) pokud je slabá kostra u SW tak většinou příjdeš o výkon případně ti může zapínat ochrana zesíku pro velký ubytek napětí a pískání ti ořeže filtr takže se stratí JJ to je pravda, ale ten plech jsem dost očistil a úbytek jsem žádný nenaměřil.Výšky posoudit nemůžu protože zesík je jen zatím jeden a ten zdatně krmí bednu. Časem se uvidí. ;) ;) ;) Citovat
mk405 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: John Časem se uvidí. ;) ;) ;) časem říkáš competition ...:roker:roker [upravil dne 25/5/06 mk405] Citovat
John Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: John Časem se uvidí. ;) ;) ;) časem říkáš competition ...:roker:roker [upravil dne 25/5/06 mk405] No pokud víš o nějakým sponzoru na tuhle řadu..tak mu dej kontakt i na mě budu mu vděčný... ;) Citovat
mk405 Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Původně zaslal: John Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: John Časem se uvidí. ;) ;) ;) časem říkáš competition ...:roker:roker [upravil dne 25/5/06 mk405] No pokud víš o nějakým sponzoru na tuhle řadu..tak mu dej kontakt i na mě budu mu vděčný... ;) no zatím ho taky marně hledám Citovat
Capy Odesláno 25. květen 2006 Autor Odesláno 25. květen 2006 Tak až najdeš nákou ochotnou firmu tak dej vědět:D:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.