Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no v původní istalaci sem měl signál vedle napájecího taky nebylo nic poznat.Ted je ten napájecí o dost silnější.Tak jak to má být.O to mi šlo jestli může jít repro kabel vedle napájecího i signálu.dík:super Na baterii už mam asi rok nový kvalitně udělaný ukostření;)Ještě najdu něco lepšího vzadu.Napadlo mě uchycení sedaček.

Odesláno

Já mám teda sedačky jen zaháknuté, tak nevím kam bys to chtěl chytit :myslim

když sundáš zadní spodní sedák tak je tam nosník a v tom nosníku je uchcená náprava a trčí tam ta 10 (možná větší) šroub s maticí tak tam matku přidáš a uchytíš oko. tak to mám já :mrk

Odesláno
Původně zaslal: John

Já mám kostru chycenou v kufru na plech a šroubem a je to vpohodě. Jinak to pod sedačkama je taky dobrý místo. :super :super :super

nojo SW to vpohodě zkousne páč ten ti pískat nebude, problém nedělají vetšinou ani středobasy ale vejškáče ty pískaj ( samozdřejmě přes zesík)

pokud je slabá kostra u SW tak většinou příjdeš o výkon případně ti může zapínat ochrana zesíku pro velký ubytek napětí a pískání ti ořeže filtr takže se stratí

Odesláno
Původně zaslal: mk405

nojo SW to vpohodě zkousne páč ten ti pískat nebude, problém nedělají vetšinou ani středobasy ale vejškáče ty pískaj ( samozdřejmě přes zesík)

pokud je slabá kostra u SW tak většinou příjdeš o výkon případně ti může zapínat ochrana zesíku pro velký ubytek napětí a pískání ti ořeže filtr takže se stratí

JJ to je pravda, ale ten plech jsem dost očistil a úbytek jsem žádný nenaměřil.Výšky posoudit nemůžu protože zesík je jen zatím jeden a ten zdatně krmí bednu. Časem se uvidí. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Odesláno

Časem se uvidí. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

časem říkáš competition ...:roker:roker:roker

[upravil dne 25/5/06 mk405]

No pokud víš o nějakým sponzoru na tuhle řadu..tak mu dej kontakt i na mě budu mu vděčný... ;) ;) ;)

Odesláno

Časem se uvidí. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

časem říkáš competition ...:roker:roker:roker

[upravil dne 25/5/06 mk405]

No pokud víš o nějakým sponzoru na tuhle řadu..tak mu dej kontakt i na mě budu mu vděčný... ;) ;) ;)

no zatím ho taky marně hledám :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...