Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Líbí / Nelíbí je to problém?


P607Olda

Recommended Posts

Oldo - prostě proto, že šipkami vyjadřuju co si o daném příspěvku myslím. Proto tam totiž jsou.

Jsou příspěvky, s kterými souhlasím, jsou taky příspěvky na které nemám vůbec žádný názor nebo potřebu se k nim nějak postavit (těch je určitě většina) a pak jsou takové, které mi čímkoli prostě vadí. Kam dám ci nedám klik na šipku je pouze moje věc a vyjádření je většině jistě srozumitelné.

 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 26 minutami, P607Olda napsal:

Pokud je vám šipky jedno, tak proč je dáváte?

No twl, a já že jsem dost nechápavej...:roll Tak po třetí:

Citovat

"To že někomu dám zelenou/červenou za to, že se mi to líbí/nelíbí je moje svobodná vůle a systém tohoto fóra mi umožnuje takto reagovat na všechny příspěvky."

 

Upraveno uživatelem pavelu96
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře, ještě jednou s tučnými vysvětlivkami pro ty vzadu...

"systém šipek u sloučených příspěvků jsem (zatím) jako moderátor opravdu nestudoval a osobně jako uživatel mám stejně jako Ty u řiti jestli je zelená, nebo červená"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, je mi to divné. Co to je "jako uživatel". Když dáváš někomu minus, tak snad víš proč, když dostaneš minus, tak si toho všimneš. Když někdo jiný dostane plus nebo minus, tak se aspoň podívám, od koho, tzn. jaké nazory a názorové skupiny existují.

Proto nechápu, proč je ti to jedno - zvláště jako moderátor bys měl sledovat, co se děje.

Nebo ty máš na mysli jenom sloučené příspěvky? I tam by měl být ošetřen nějaký algoritmus sečtení plusů a mínusů.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připadá mi to už jako šťourání v exkrementech, ale ok.

Prostě zelený/červený neberu zase tak vážně. Kdybych se tady po každé zhroutil z toho že mě zasypou červenými místní  honáci čarodějnic, tak bych nemohl dělat to co dělám. Kdybych řešil každé kliknutí na červenou u mých příspěvků (i když jsou mířeny spíš na mojí osobu, ne na příspěvek), tak by mi na samotné moderování nezbývala energie a čas. Určitě tu byli a jsou borci co si na sbírání zelených puntíků zakládají a pro pár červených jsou schopní tě pozurážet v soukromých zprávách, tak mě to jen utvrzuje v tom, že je to celé spíš k smíchu.

Jinak si myslím, že toto vlákno už je celkem vyčerpané a nic nového nepřináší a pokud už nikdo nic nemá, tak bych to tu ukončil :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jo, ukonči. Díky za vysvětlení, konečně jsem pochopil, proč jsou ti u řiti. Sice se divím, proč ti někdo dává minusy, ale když tedy tvrdíš, že jich máš moc, tak samozřejmě chápu, že tě nezajímají. Jiná otázka, proč máš minusy - já minusy prakticky nedávám skoro nikdy - ale to už nevím, proč se tvoje příspěvky někomu nelíbí.

Nemohl jsem to pochopit, protože sám jsem dal snad 5 minusů v celé historii, a dostal asi taky tak.

 

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem to tady přelouskal a musím konstatovat,že co se týče davidse,tak mi to taky připadá,že od jistého upozornění,mu to tam určitý jedinci sypou hlava nehlava spíš z osobních důvodů,než že se jim to nelíbí,ale myslím,že platí svoboda projevu,tak s tím holt každej z nás musí počítat.

No a protože sem tady byl od Oldy taky zmíněnej,tak se k tomu taky s dovolením vyjádřím.

Jesli sem se tady tím hnusem jak píše,co sem dával do vtipů,kohokoliv nějak dotknul,tak se omlouvám.Nevybavuju si,že bych za to byl zasypanej červenejma puntíkama,nebo nějak jinak napomenut,ale díky za upozornění.Prostě sem krypl a nějak sem si neuvědomil,že nemůžu bejt nad věcí,a smát se vtipu,kterej se mi líbí,natož ho ventilovat tady na fóru,protože by se to mohlo někoho dotknout.Od teď už budu jen brečet do polštáře,tlouct hlavou do zdi,litovat všechny kolem a zdržím se jakýchkoliv příspěvků.:myslim   Tak přísahám.🖖

A teď,kontrolní otázka soudruzi.

Jak se pozná takovej vtip,kterej opravdu pobaví každýho,nikoho neurazí,není pro první stupeň ZŠ a zároveň je vhodnej pro toto fórum? Aha.

Ale jinak to vidím asi takhle::papa

 

 

123025522_122948606254857_7550117767578649637_o.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě bych doplnil, že ve vlákně Vtipy už v roce 2006 jeho zakladatel prosil o to, aby se vkládaly jen vtipy a žádné komentáře typu: tak ten byl dobrej, booomba, jdu se utřít atd. V té době patrně ještě nefungoval systém hodnocení, ale aby jsme i v dnešní verzi fóra v tomto vlákně zachovali jeho přání, tak jsou jen tři možnosti reakce - líbí - nelíbí  - nereagovat. :papa

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to o vtipech, kterým by se smáli všichni, to ani nejde, jeden je o židech, druhý o křesťanech a třetí o muslimech. A každý si najde svého diváka. Ale sprosté, nechutné a sprosté, prostě vtipy 4 cenové se mi nelíbí a tak občas reaguji negativně. A hlavně když je něčeho moc tak je toho příliš.

Mám rád inteligentní humor, ale klidně i černý, ale inteligentní humor a ne když se z jednoho pohlaví dělá něco co není a podobně. 

Omlouvám se za toto hodnocení. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Pežoťáci

Po přelouskání těchto čtyř stránek jsem nabyl dojmu, že někteří jedinci tady chtějí mít za každou cenu poslední slovo. To se ale ani ve dvou píšících jedincích nedá. Vždy bude někdo ten druhý.

Já jsem do této skoro plané diskuse do této doby nenapsal jediné slovo. Proto navrhuji. Nechte to poslední slovo mojí maličkosti a už do tohoto vlákna nepište nikdo nic. Občas to tady ztrácí úroveň Já slibuji, že po tomto mém příspěvku už sem nenapíšu ani slovo. Tedy vlastně jen ještě jednu celou a poslední větu. "Prosím moderátory o uzamčení tohoto vlákna"       

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...