Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Po vymene homoklbu je volant na krivo ale neťahá do strany

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Chcel by som vedieť váš názor na to že po vymene homoklbu na spolujazdcovej strane, počas jazdy auto neťahá do strany len mám volant mierne netočený do lavej strany. 
Výmena prebiehala bez problémov.

Jedná sa o Peugeot 307 Break.

za odpovede vopred ďakujem

Odesláno (upraveno)

neposkodil si lozisko hornu misku tlmica? myslim horne ulozenie vie byt pohnite  a ked prdne vyosi koleso a potom je priecka volantu nakrivo to sa mi stalo na 406ke alebo napada hrdza a  pridrie lozisko na tom ulozeni a volant potom saskuje  lebo pruzina sa na tom ulozeni neotaca pri soferovani

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

tak uz len teorie   moze byt klb dlhsi tym padom si musel vyosit tlmic a kuslo to na lozisku na tom ulozeni 

alebo si homoklb nenarazil nadoraz a ten isty pripad vyoseny tlmic kusnute horne lozisko

tretia moznost vysypal si ten vnutorny klb ,vecsinou to ma zvukovy prejav silne cvakanie ked tocis do zatacky melie to ihlickove loziska

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

No všetko je v poriadku aj horne uloženie a aj homoklb dobre dolieha na naboj. Aj som pojazdil trocha a síce auto neťahá do strany ale je krivo volant. Rozhodne zajtra skočím na tu geometriu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...