Atti20 Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 Zdravím. Chcel by som vedieť váš názor na to že po vymene homoklbu na spolujazdcovej strane, počas jazdy auto neťahá do strany len mám volant mierne netočený do lavej strany. Výmena prebiehala bez problémov. Jedná sa o Peugeot 307 Break. za odpovede vopred ďakujem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 (upraveno) Tak jeď na geometrii. Prostě je tam nějaký milimetr rozdíl a tím se rozhodila geometrie. Nebo nějaká milimetrová chyba při montáži Upraveno 20. listopad 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Atti20 Odesláno 20. listopad 2022 Autor Odesláno 20. listopad 2022 Je to možne ale nerozumiem tomu lebo s čapom riadenia som nepotáčal ani nič podobné Citovat
krtek 2 Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 (upraveno) neposkodil si lozisko hornu misku tlmica? myslim horne ulozenie vie byt pohnite a ked prdne vyosi koleso a potom je priecka volantu nakrivo to sa mi stalo na 406ke alebo napada hrdza a pridrie lozisko na tom ulozeni a volant potom saskuje lebo pruzina sa na tom ulozeni neotaca pri soferovani Upraveno 20. listopad 2022 uživatelem krtek 2 Citovat
Atti20 Odesláno 20. listopad 2022 Autor Odesláno 20. listopad 2022 Celý tlmič,prižina, ložisko aj vrchné uloženie som minulú zimu dával nové tak myslím že zo by malo byť v poriadku. Citovat
krtek 2 Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 (upraveno) tak uz len teorie moze byt klb dlhsi tym padom si musel vyosit tlmic a kuslo to na lozisku na tom ulozeni alebo si homoklb nenarazil nadoraz a ten isty pripad vyoseny tlmic kusnute horne lozisko tretia moznost vysypal si ten vnutorny klb ,vecsinou to ma zvukovy prejav silne cvakanie ked tocis do zatacky melie to ihlickove loziska Upraveno 20. listopad 2022 uživatelem krtek 2 Citovat
Atti20 Odesláno 20. listopad 2022 Autor Odesláno 20. listopad 2022 Klb som nasadil určite dobre lebo som to kontroloval ale to s tým uložením neviem. Idem to pozrieť Citovat
krtek 2 Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 (upraveno) potacaj pruzinou doprava dolava musi to ist lahko pokial drhne tak je to zle skus aj lavu stranu a porovnaj Upraveno 20. listopad 2022 uživatelem krtek 2 Citovat
Atti20 Odesláno 20. listopad 2022 Autor Odesláno 20. listopad 2022 No všetko je v poriadku aj horne uloženie a aj homoklb dobre dolieha na naboj. Aj som pojazdil trocha a síce auto neťahá do strany ale je krivo volant. Rozhodne zajtra skočím na tu geometriu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.