Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

COM pod volantem Peugeot 407 sedan 1.8 benzin


Chuck Norris

Recommended Posts

Zdravím kolegy,

 

rozpadla se mi páčka pod volantem na COMu, tak jsem si koupil na vrakovišti jiný. Problém je ten, že mi přibližně od té doby svítí kontrolka ESP, zřejmě v souvislosti s polohou volantu. Tak jsem do původního COmu dal páčku z náhradního a vrátil tam původní COM, ale ESP se po nastartování rozsvítí stejně. Chtěl jsem se zeptat:

Při pohledu zezhora je v pravo dole otvor, kde jsou vidět značky či  čárka (po zaklapnutí středu), co má být zobrazeno v tomto otvoru při jeho nasazování na volant při natočení kol v přímém směru? Na novějším Comu, když to vezmu z jedné strany otáčení na druhou je to označení : G,GG,DD,D,O,G,GG, na původním to je obdobné, akorát místo označení " O" je výřez (čárka). Tipoval bych na starém COMU  výřez-čárku, na novém "O". Jen abych to měl opravdu dobře nasazené.

                      Díky

 

   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj , nakonec jsem situaci vyřešil tak, že jsem tam zkusil nastavit ten výřez-čárku zobrazující se v otvoru v původním COMu s vyměněnýma páčkama. Kontrolka samozřejmě hned nezhasla, bohužel v Alze koupený snímač diagnostiky nic neukazoval, takže jsem nemohl nic resetovat, navíc teď už chtějí za aplikaci PRO v mobilním telefonu zaplatit. Ale Peugeot má tu vlastnost, že když porucha zmizí, zmizí i po pár kilometrech a znovunastartování chybová hláška. Původní COM jsem tedy konečně nasadil způsobem(bohužel jsem si to předtím neoznačil), jako tam byl, čímž jsem odstranil zřejmě potřebu nastavení přes dia. Jsem spokojen , akorát by mě zajímalo, kdybych správně nasadil i COM koupený na vrakovišti, jestli by fungoval také.

V každém případě díky... Z 

Jo, kdyby někdo potřeboval sundat a nandat volant i s Airbagem, mám to dokonale procvičené..:). Videonávod je na netu a nevěřil jsem , že je to opravdu práce tak na 10 minut.

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...