Guest klm306 Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 cawte tak prednedavnom som si kupil pazrouta a nefunguju mi el. otavaranie okiem z vodicovej strany. Z miesta spolujazdca si okno otvorim, a od vodica nemozem otvorit ani jedno okno, Na tom ovladaci je aj joystick na ovladanie zrdcatiek, ten vsak funguje normalne. Ten pristroj by mal v noci svietit no nic, proste tvari sa akoby tam nebol prud. Skusil som ho rozobrat nevyzera tam zeby bolo zdaco zhorete. Neviete nahodou kde moze byt chyba??? Pripadne treba vymenit cely ovldac??? Dost ma to sere hlavne teraz ked je teplo si nemozem okno otvorit. Dakujem vopred za odpovede Citovat
reyjim Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 může to být přerušený kabel mezi karos.a dveřma..já jich mám přerušených 7 a tím oknem to taky začalo... Citovat
lipnicak Odesláno 14. květen 2006 Odesláno 14. květen 2006 mesviti mi podsviceni a kdyz mam otevreny dvere,tak mi obcas nesjede okynko u ridice. Ovladac ve dverich sem mel rozebranej a zda se mi skoro neznicitelnej,takze porucha bude zrejme v dratech od dveri do kasle. Citovat
Guest klm306 Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 cize draty mdri kasnou a dveramy??? nesu nahodou vsetky v jednej izolacii zrobene??? teda myslim ze aky je k nim pristup ???? Citovat
Guest klm306 Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 dnes som na to mrkol je to sakra tesna praca Inac nic som neopravil a sekol som asi dalsi kable precoze uz mi nejde ani jedno okno ani z jeden strany Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.