Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nejdou okna

Recommended Posts

Odesláno

cawte tak prednedavnom som si kupil pazrouta a nefunguju mi el. otavaranie okiem z vodicovej strany. Z miesta spolujazdca si okno otvorim, a od vodica nemozem otvorit ani jedno okno, Na tom ovladaci je aj joystick na ovladanie zrdcatiek, ten vsak funguje normalne. Ten pristroj by mal v noci svietit no nic, proste tvari sa akoby tam nebol prud. Skusil som ho rozobrat nevyzera tam zeby bolo zdaco zhorete. Neviete nahodou kde moze byt chyba??? :bojim Pripadne treba vymenit cely ovldac??? :roll Dost ma to sere hlavne teraz ked je teplo si nemozem okno otvorit.

Dakujem vopred za odpovede :)

Odesláno

mesviti mi podsviceni a kdyz mam otevreny dvere,tak mi obcas nesjede okynko u ridice. Ovladac ve dverich sem mel rozebranej a zda se mi skoro neznicitelnej,takze porucha bude zrejme v dratech od dveri do kasle.

Odesláno

cize draty mdri kasnou a dveramy??? nesu nahodou vsetky v jednej izolacii zrobene???

teda myslim ze aky je k nim pristup ????

Odesláno

dnes som na to mrkol je to sakra tesna praca :grr

Inac nic som neopravil a sekol som asi dalsi kable precoze uz mi nejde ani jedno okno ani z jeden strany :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...