Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Děkujeme Minimaxo! :) - aneb "poslední rozloučení"


Weri 605

Recommended Posts

Vážení členové a klubáci,

po (možná i víc jak) "22 letech" se s námi chce nadobro rozloučit člověk, kterého spousta z nás zná. Každý alespoň jednou v životě dojde do určité etapy, která se jmenuje - tlustá čára. 🔚
Odchod takového člověka, by prostě neměl být tichý, a tak vám dávám prostor na poslední ahoj... 💌

@minimaxa byl pro mě vzdor. Jako moderátor/pořadatel mě sejmul v mých začátcích ve vláknu ke srazu, ale nedala sem se a stejně tam dorazila. 😁 Spolu s Péťou tvořili nepřekonatelnou dvojku v Liberci (létapáně2015)... Jo, "mrdoples" bylo to slovo, které nás sblížilo.. - dodnes neví co to je, ale chatka číslo 21 je tím eště určitě načichlá.. :D
Setkali jsme se vlastně celkem jen asi 4x, ale vždy příjemně pokecali a rádi se viděli... (teda doufám 😅) a právě možná proto věřím v jeho dnešní slova, který mi řekl do telefonu - "určitě se někdy uvidíme.."

Miníku.. moc děkuju za všechno, co si udělal pro klub, moc děkuju za dnešní hovor a budu se ze srdce ráda těšit na to setkání s tebou...! Měj se fajn.., chlape... 😘 

 

EDIT: dala sem tu 22 radši do uvozovek, začínala sem mít totiž pocit, že sme JEN fórum... (celýmu klubu je sotva 21...)

Upraveno uživatelem Weri 605
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My jsme se tedy nikdy neviděli, ale přes klávesnici jsme si myslím rozuměli, ale třeba to někdy napravime a z oči v oči se uvidíme :super

Chtěl bych @minimaxa poděkovat za práci, kterou pro klub a forum udělal :potlesk

Přeji  hodně klidu a pohody v moderátorském "důchodu" :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to jedno jestli 10, 15 nebo 22 roků. Ač jsem se s @minimaxa nikdy osobně nepotkal tak už od mých začátků zde patřil mezi zdejší autority a i když tvrdí že býval " ten zlý moderátor " tak to vždy dělal férově a myslím že tady bude chybět. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co napsat?

Maximiníka jsem měl tu čest poznat osobně a musím říct, že s čímkoli jsem se na něj obrátil, vždycky byla jeho ruka ochotně natažená. Mám pocit hraničící s jistotou, že už kdysi jednou z klubu odešel, ale časem mu to nedalo a po nějaké době se vrátil. 

Přál bych si, aby jeho současná chuť odejít byla jen chutí si od klubu na čas odpočinout a aby se za pár měsíců do klubu vrátil. Současně ale jeho rozhodnutí i chápu, páč já sám jsem před lety měl stejnou chuť za sebou zavřít dveře - ale po pár letech jsem se do klubu stejně vrátil (byť se klub v mnohém vyvinul jinak, furt je tu dobrá parta lidí ochotných poradit a pomoct)

Přeju tedy Minimaxovi do dalšího života jen to nejlepší a věřím, že se budeme moct někdy prostě kamarádsky potkat (ať už bude klubák nebo ne)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, Dave_k napsal:

No já si osobně ještě pamatuju, že se coby "mladý ucho" snažil organizovat nějak sraz. Tuším tam někde v podkrkonoší. :myslim To měl ještě červenou 306 se "sušákem na fusakle" :D Ale 22 let je přehnaný. ;) 

Organizoval sraz u letiště ve Vrchlabí a společně s Péťou mi pomáhal se srazy na Broďáku 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně jsem se s @minimaxa bohužel nesetkal, ale jak píší členové P-C, tak přes klavesnici ano. Nejen jeho příspěvky ohledně nářadí z Lídlu byli poučné. Ale hlavně jeho příspěvky o kuchařském umění se nedá zapomenou. Však mám doma několik jeho receptů:super Jak napsali někteří členové, můžeme doufat, že se vrátí zpět do P-C. I já mu touto cestou děkuji za vše, co pro P-C udělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každý má právo se rozhodnout. Já v klubu už prakticky aktivní nejsem. Ale sporadicky sem zajdu, jelikož tu je super parta lidí a nějaký ten Peugeot doma je. 

Věřím, že sem Miník taky občas nakoukne, ač je pravdou, že nejsme jen fórum. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako sousede, skoro, jako troufam si rici pratele, se vzdy uvidime, jako majitele kokriku, snad taky, urcite se budu muset par figlu naucit, napsal jsem jako pratele, ale ja osobne mohu napsat, ze to je muj kamarad, stejne jako Peta. Vzdy jsem se mohl spolehnout a slovo platilo. Takze Mini diky, a prehodnot to jako ja...... dej si pauzu.....  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Péťa locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...