Kubis Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Ahoj.Takto to vypadá,když na jedné straně zástěrka je a na druhé ne.Podobně to vypadá po průjezdu bahnem,dveře byly zacákané až ke klice,a na straně se zástěrkou téměř nic.Ještě uvažuji o zadních zástěrkách,nebo se na ty za mnou neohlížet?Mám je,jen je namontovat.A pokud má někdo praktickou zkušenost,co udělat,aby zadní okno zůstalo čisté,sem s ní.P806 Citovat
raa Odesláno 9. květen 2006 Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: Kubis Ahoj.Takto to vypadá,když na jedné straně zástěrka je a na druhé ne.Podobně to vypadá po průjezdu bahnem,dveře byly zacákané až ke klice,a na straně se zástěrkou téměř nic.Ještě uvažuji o zadních zástěrkách,nebo se na ty za mnou neohlížet?Mám je,jen je namontovat.A pokud má někdo praktickou zkušenost,co udělat,aby zadní okno zůstalo čisté,sem s ní.P806 Ahoj, a uz jsi zkousel projet pravotocivou pravouhlou zatacku skrz 10-20 cm hlubokou louzi tak 40-50 kmh? To je taky sila: vytocene kolo hodi sloup vody a blata az na strechu, odkud to tece na predni sklo a pokud zapnes sterace, tak ti odhrnou vsechen bordel i na druhou stranu auta, ktera by jinak zustala cista :D:D Ted trochu vazne: spineni zadniho okna men uz taky dost s**e, staci 3 km po mokre silnici a uz nic nevidim... Zatim to resim tak, ze mam v garazi kyblik s vodou jako u benzinky a po kazde jizde meju zadni sklo... Taky premyslim, co s tim udelat, ale bez zasahu do aerodynamiky auta to asi nepujde. Vetsina bordelu tam lita zespoda, proto resim to zadeklovani podvozku... Citovat
Neon Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 U jakéhokoli auta, než je sedan zástěrky rozhodně pomůžou (vlastní skušenost s citroenem BX a BMW 320 combi). Jedinou věcí, která by se měla přitom řešit, aby to nekaziko vzhled auta. Na aerodynamiku to bude mít prd vliv. Citovat
Hadra Odesláno 10. květen 2006 Odesláno 10. květen 2006 já zástěrky vzadu mám a stejnak je zadek pořád zasranej jak jetel... Citovat
Kubis Odesláno 12. květen 2006 Autor Odesláno 12. květen 2006 Ahoj.A co dát vzadu jednu zástěrku přes celé auto.Kdysi jsem to viděl na 1203ce.Také to řeším umytím po každé jízdě v mokru.Kbelík+smetáček,holt účel světí prostředky.P806 Citovat
Pajda Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Zástěrka přes celý auto až na zem zvedne ze silnice všechen bordel na auta co jedou za tebou. Zaní okno se mi špiní, alůe stěrač funguje Citovat
tmx.806 Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 pazot dela origo \"minizasterky\" - obcas se objevi na ebay... Citovat
raa Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 Původně zaslal: tmx.806 pazot dela origo \"minizasterky\" - obcas se objevi na ebay... a pomuze to nejak? Podle mne nejsou problem kola, ale proudeni vzduchu pod autem, ktere zveda bordel ze silnice... Zrejme by to chtelo nejaky deflektor (nebo jako se to jmenuje) v miste rezervy a zadniho narazniku. Anebo by mozna stacil nejaky minispoiler nebo odtrhova hrana... Ale zatim jsem nepotkal zadneho makace na aerodynamiku, ktery by se k tomu umel vyjadrit... Nezahlidnul jste nekdo neco podobneho? Citovat
reyjim Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 jo to by bylo fain, kdyby to někdo zjistil..to budu sledovat:cool: Citovat
raa Odesláno 25. květen 2006 Odesláno 25. květen 2006 Dneska jsem koupil zasterky na predni i zadni kola, zitra je snad namontuju a po prvnim desti uvidime Z hromady \"univerzalu\" jsem vybral dvoje ruzne po 200,- ktere docela padnou. Az je namontuju, tak pridam foto. Citovat
Marcel505 Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: raa Ted trochu vazne: spineni zadniho okna men uz taky dost s**e, staci 3 km po mokre silnici a uz nic nevidim... Zatim to resim tak, ze mam v garazi kyblik s vodou jako u benzinky a po kazde jizde meju zadni sklo... Taky premyslim, co s tim udelat, ale bez zasahu do aerodynamiky auta to asi nepujde. Vetsina bordelu tam lita zespoda, proto resim to zadeklovani podvozku... Zadní stěrač není? Citovat
chechet Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: tmx.806 pazot dela origo \"minizasterky\" - obcas se objevi na ebay... nenasel bys nekde obrazek jak vypadaji? Citovat
raa Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Marcel505Zadní stěrač není? zadni sterac je, ale rozmazavani blata po okne nema ten spravnej efekt abych predesel dalsimu dotazu, tak je i zadni ostrikovac, ale moc nepomuze - to sklo se spini fakt ukrutne rychle - staci ujet 2-3 km po mokre silnici a mas na nem vrstvu spiny. Citovat
raa Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 tak jsem namontoval oboje zasterky, nevypada to nejhur, uvidime, jak to bude fungovat, zrovan venku prsi ;-) Citovat
raa Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 tohle jsou zasterky, ktere jsem nakonec vybral... Citovat
raa Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 a jeste celkovy pohled... mam kola 195/65/R15 a vsechny dostupne univerzalni zasterky se zdaji uzsi nez pneumatika... Citovat
Bohumil Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Nechal jsem si namontovat zástěrky jen za přední kola, aby to alespoň trochu ochránilo prahy a jak píše \"Kubis\", nelítal bordel až ke klice. Vzadu si myslím, že moc velký význam nemají. Alespoň u 5tidvířka. Citovat
Dave_k Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Původně zaslal: Bohumil Nechal jsem si namontovat zástěrky jen za přední kola, aby to alespoň trochu ochránilo prahy a jak píše \"Kubis\", nelítal bordel až ke klice. Vzadu si myslím, že moc velký význam nemají. Alespoň u 5tidvířka. No až Tě někdo bude stavět že jsi mu kamínkem od kola rozbil přední sklo tak poznáš jejich význam. Citovat
Bohumil Odesláno 26. květen 2006 Odesláno 26. květen 2006 Na novější auta se už zástěrky vůbec nemontují. Při sočasným stavu našich komunikací bych řekl, že to lítá hlavně do stran, zvlášť je zajímavá ta zázračná technologie opravy povrchu vozovky, kdy na něco vespod nasypou kolečko jemného štěrku. A než se to ujezdí, to to lítá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.