Adamoss Odesláno 19. říjen 2022 Odesláno 19. říjen 2022 Zdravim, mám Peugeot 106 1.5d a mám tam ty budiky s hodinami chtěl bych tam dat místo hodin otáčkoměr takže asi z benzinu 106, je potřeba nějaká úprava? Nebo jen přepojit? Díky. Citovat
PaKr Odesláno 19. říjen 2022 Odesláno 19. říjen 2022 Tohle jsem dělal na favoritu tak před patnácti lety ale tam to šlo kus za kus. Ale myslím si, že to půjde . Ale zkusil bych sehnat budíky z diesla, nevím, jestli by benzínové ukazovali správné otáčky a nezapomeň na podobný stav počítadla ( nebo " vyšší dívčí" - rozdělat budíky a vyměnit samotný otáčkoměr), ať tě zbytečně nevyhodí na technické. Citovat
Ferry Odesláno 20. říjen 2022 Odesláno 20. říjen 2022 No zalezi, co mas za rok a typ, uplne stare byly s mechanickym nahonem lankem, pak byla verze s mechanickym pocitadlem, ale impulsy uz byly elektronicke a pak byly ciste elektronicke budiky, ktere maji uplne jine konektory. Otazka je, zda 1,5D ma vubec dostupnou elektronickou informaci o otackach Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.