Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 6. 11. 2022 at 15:53, Weri 605 napsal:

Určitě zbyde @Veverka... :)

Nějak to poladím.. je nás něco málo přes 20.., takže se vejdem pohodlně do Céčka.. a i na @h4wk3y určo eště  zbyde pokojík kdyby frčeli taky... :)

Nám to nějak moc nevychází. Pokud bych se trhnul, tak maximálně sám, bez rodinky... No uvidím, stále to řešíme... :bacha

Odesláno (upraveno)
V 6. 11. 2022 at 15:53, Weri 605 napsal:

Určitě zbyde @Veverka... :)

Nějak to poladím.. je nás něco málo přes 20.., takže se vejdem pohodlně do Céčka.. a i na @h4wk3y určo eště  zbyde pokojík kdyby frčeli taky... :)

@Weri 605Co zbyde?

A jaký že Veverčátko? 🙃

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno (upraveno)

Neco malo pres 20, to je mi opravdu lito :(

edit: jako drzeny vydedenec mohu rict, ze vsichni delaji svoji praci perfektne, proto to ma takovy progres a cisla stoupaji. Snad jen tato hloupa veta by mohla prinest moznost zamysleni se nad sam sebou, zda neco nedelate spatne....Weri toto opravdu neni na tebe...... tobe preji jen silu a ver, ze kazdy mod je nahraditelny, i ten nejvyssi.... co si mysli, ze vse dela spravne...... tak treba nedela.... 

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Scratchi není to modama... Kromě Hurvajze na sraz modi nejezdí.... a lidi co jezdí v posledních letech na srazy, se zase moc neprojevují na fóru...

Mám několik zpráv s omluvou přímo od lidí, kteří byli třeba zrovna v Choceradech (kde nás bylo přes 70), že finance jim nedovolí přijet...

Tímhle bych toto téma ve srazovém vláknu asi uzavřela..

Prosím ale @ChouLu @Pepito @Veverka @h4wk3y a @Schreek o poslání objednávky hlavně kvůli jídlu... 😅 jestli ste to teda eště neposlali... v pátek 18.11. dělám sčot.. 😉

Odesláno

Ahoj zkusil bych dorazit v sobotu dopo. bohužel na celý víkend nemohu, bo máme doma koně a další zvěř a žena má zlomenou nohu,tak je to na mě. Tak když to dobře dopadne, vemu 309 a dorazím :) Z Kladna to mám kousek :)

Odesláno (upraveno)

Doraž v sobotu.. :) v 17:30 začíná kvíz a pak je slavnostní řízek.. :)

jestli si dáš s námi (dortík bude taky) tak jukni do eshopu na záložku sraz .. :)

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 8 hodinami, patt napsal:

Ahoj zkusil bych dorazit v sobotu dopo. bohužel na celý víkend nemohu, bo máme doma koně a další zvěř a žena má zlomenou nohu,tak je to na mě. Tak když to dobře dopadne, vemu 309 a dorazím :) Z Kladna to mám kousek :)

tak to by se mojim holkam libilo, mit doma kone :) 😀👍

Odesláno
před 3 hodinami, Scratch napsal:

tak to by se mojim holkam libilo, mit doma kone :) 😀👍

Joo vozit se na koni to by se líbilo každý 🤣, ale sušit seno, vozit hnuj, krmit, cistit, strouhat kopyta, starat se o pastviny, sekat trávu to už zas tak v oblibě neni 😀 

Odesláno

@patt na pomahani jsou asi jeste male, 7 a 9 let, ale zatim co kde byly, tak se snazily pomahat, viz seno, voda, a kam dosahly, hrebelcovaly :D  :), jsou od netere vychovane, ta si plati nejakeho kone a chodi tam prave pomahat :D 

Odesláno

@Scratch joo to tady máme taky tak, holčiny si platí aby tu mohli jezdit. Samozřejmě že musej taky makat než vyjedou :D 

@Weri 605 jasný, pokusím se dorazit v sobotu :)   Jen ještě nevím jestli budu moci pobýt až do těch 17:30, neboť musím ccca v 17h nakrmit ty naše hajtry :D ty jak nedostanou včas nažrat, tak jdou sami ohrada neohrada :D  

Odesláno

:) noo... jde o to, že budem asi rozprchlý někde po lese... 😅 těžko říct, ale nějaký program máme.. je v základním infu... :)

(možná se v něm eště pošťourám.., pohrávám si totiž s myšlenkou na prezidenta 😅 snad budu zítra nebo v pátek vědět víc..) 😊

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...