Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No právě, zajímá mě  jestli je potřeba právě geometrie , seřízení čidel , kamer atd. , protože  těch asistentů je dnes mnoho. A jedno okno co nadělá práce :) 

Snad bude servis co doporučí pojišťovna s tímto počítat.  Proto se ptám jestli to je standart nebo prostě na to prdí.

Odesláno

Mě měnili sklo tolikrát, že už mám snad vybráno a nikdy žádný problém nebyl. Dešťový senzor, světelný senzor, senzor na dálkové, vše stále plně funkční. V práci se mění okna také celkem často (auta 2018 a novější v top výbavách) a nikdy žádný problém nebyl. Solidní "skloměniči" to mají zmáknuté a počítají s tím. Smlouvy s pojišťovnami je živí a fakt nepotřebují, aby si na ně někdo stěžoval, že něco zmatlali :roll 

Odesláno

Dobře, takže pane MJSytic to znamená , že u vás okno bylo měněné aniž by potřebovaly něco kalibrovat ?   Chápu , že senzor není problém. ( světlo, tma , mokro atd. ) Ale co ostatní systémy ADAS ? 

Stačí aby okno bylo posunuté o půl milimetru nebo milimetr a je problém na světě. V ten moment je auto vyosené vůči kameře a radaru.  

Odesláno

Já myslím ze jsem to popsal v prvním příspěvku jasné a jednoduše ;) pokud je kamera tak bez kalibrace většinou funguje ale ne zcela optimálně ;) destaky jsou největší problém napr na travelleru kde bez kalibrace si dela co chce ;) o radaru v narazniku ani nemluvě… kalibrace ve dvou lidech na dvě hodiny na dálnici 

• lexxlutor changed the title to Výměna čelního skla s kamerou a radarem a její kalibrace

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...