Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupím nějakou 4kolku


Dýdý

Recommended Posts

Já bych to teda hned neodsuzoval... Je to přeznačkované Mitsubishi https://www.sauto.cz/osobni/detail/mitsubishi/outlander/176271286 . Myslím, že na dobrých pneu to zvládne dost. 

Případně bych kouknul po starším modelu. V minulé práci jsme měli starou Kiu Sportage a projelo to na normálních pneu nesmysl. Jen teda nevím co stála údržba atd. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud hlavně k vozíku tak Suzuki SX4 (tam ale nejsou moc spolehlivé diesely, ideálem je "hladká" 1.6 benzín) nebo Fiat Sedici - jejich JTD není až tak velký průšvih. Rám dopředu moc nechtěj - je dlouhý a dost snižuje přední nájezdový úhel.

Chceš-li něco odvézt i v autě, pak Subaru Forester (např. https://www.tipcars.com/subaru-forester/kombi/nafta/subaru-forester-2-0d-awd-13335849.html ) Na Šumavě ho má kdejaký myslivec a v pohodě. Jen je třeba pohlídat rez.

Obě relativně spolehlivá auta. Pak jsou ještě další možnosti jít do hoooodně olítaných větších aut (Toyota RaV4, NIssan Terano, X-Trail, Hyundajové a Kia a....) kde to už může být více o servisu.

A pokud chceš zapadnout mezi klasické nezbohatlé myslivce a projet lesem nesmysl, tak bohužel jen benzín - stará dobrá Lada Niva nebo Suzuki Jimny.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Forester je v naftě asi nic moc. Nebo znáš někoho osobně kdo ho provozuje? Jinak ta Sx4 a sedici je úplně stejné auto se stejným motorem.Docela ho chtěla manželka ale nakonec u ní vyhrál golf plus. Já zatím hledám land rover freelander. Tím asi doma skončila éra peugeotů. Kdyby ten les nebyl 15 km daleko tak koupím nějaký starý traktor. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud by jsi to chtěl jako čistě pracovní a nemuselo to bejt jakože " pravověrnej" gazík . Tak mrkni po inzerátech a hledej auta co prodává ČEZ mívali i Partnery ve 4x4 od Dangela a když tu s tím umě byl technik tak jsem se ho ptal jak to chodí mimo silnici a on říkal že kdyby to firma pořádně obula tak že úplně v pohodě na to co potřebuje po polích jezdit ale že když to je obutý do klasických pneu tak je to jen na sucho. Jako jo ty auta mají nalítáno ale servis tam vcelku je výš jak potřebujou aby ty auta jezdili takže tomu dají co je potřeba.  

Jo a ty SX4 nebo Sedicci nejsou moc na tahání jestli se nepletu tak mají nebržděnej do 400 Kg a brždenej do 600 kg a nejsem si jistý jestli se dá dát TZ na každý nebo jestli musí mít přípravu z fabriky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Partnery ve 4x4 od Dangela

Tady měla městská policie a byli rádi, že se toho rychle zbavili...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@davidse někdy je lepší nenapsat nic.

@Dýdý kolega v práci se jednoho nedávno zbavil. Auto sice ještě jezdí, ale jen po poli a lese bez STK a RZ. Má to prý nesmrtelný 2L naftový motor...

Vypadá to, že seženeš... https://www.tipcars.com/land-rover-freelander/suv/nafta/land-rover-freelander-2-0-d-sundavaci-strecha-33142071.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • Péťa locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...