gvg Odesláno 6. květen 2006 Odesláno 6. květen 2006 Tak jsem omladil vozový park. Jenže to není Peugeot, ale Citroen Xsara 2.0 HDI z roku 2002. Otázka je, jestli tu můžu být i nadále.. Ono je to totiž úplně stejné, jako Peu... Nevíte někdo, kde bych se o auto dozvěděl více? Něco jako Peugeot-Club? Danke! Citovat
Kurt Odesláno 6. květen 2006 Odesláno 6. květen 2006 Noooo, to si ještě rozmyslíme! Co se informací týče, dobře to vypadá tady: http://citroeny.cz/ (např. tohle jsou dobré informace) Citovat
Crack Odesláno 6. květen 2006 Odesláno 6. květen 2006 Původně zaslal: gvg Tak jsem omladil vozový park. Jenže to není Peugeot, ale Citroen Xsara 2.0 HDI z roku 2002. Otázka je, jestli tu můžu být i nadále.. Ono je to totiž úplně stejné, jako Peu... Nevíte někdo, kde bych se o auto dozvěděl více? Něco jako Peugeot-Club? Danke! Ještě nevím jestli na tom nebudu s přestupem značky podobně [upravil dne 6/5/06 Crack] Citovat
gvg Odesláno 6. květen 2006 Autor Odesláno 6. květen 2006 Moc děkuju, jak za info tak za shovívavost... Nicméně, 306 zůstává v rodině, takže pokud budu moct, pomůžu... Citovat
Gotrek Odesláno 7. květen 2006 Odesláno 7. květen 2006 Nic se neděje..., když jsem teď sháněl auto, tak jsem hledal tyhle dvě auta: Peugeot 406 Break Citroën Xantia Break... Jinak stránky Xantia klubu jsou dost dobré... Citovat
barenst Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Me taky nejdete i na na strankach a clubech Citroenu, jelikoz mam doma i CX a DS . A je tady hodne clenu kteri prechazeji mezi Peugoty a nebo Citroeny ,napriklat Hics nebo Ota atd Citovat
gvg Odesláno 8. květen 2006 Autor Odesláno 8. květen 2006 )) Good. Ale stejně sem se rád vracím.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.