ozzy56 Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 ahoj, letos poprvé mám aut. pračku na chatě, tak bych se chtěl zeptat (respektive potvrdit si můj názor), když na podzim, kdy končím na chajdě a zazimovávám ji, bude stačit u té pračky vypustit vodu přes ten filtr, co je úplně dole, jedná se mi o to, ale byl buben bez vody, resp., aby se s pračkou něco v mrazech nestalo ..., pračka je Siemens, ale ten filtr mají dole všecky pračky , díky za odpověď
ferinko2 Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 .....a nezabudnúť na vodu v prívodnej hadici !!! ozzy56 ohodnotil 1
ozzy56 Odesláno 31. srpen 2022 Autor Odesláno 31. srpen 2022 ano, to je jasné --vodu vypouštím ve sklepě ze všech trubek , díky za připomenutí
MotoMoto Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 Ještě jsme dělali, že jsme do pračky nalili líh. Spojuje se s vodou a nemrzne. Dávali jsme to do záchodu a podobně.
ozzy56 Odesláno 31. srpen 2022 Autor Odesláno 31. srpen 2022 do všech sifonů (umyvadla atd.) leju zimní kapalinu do ostřikovačů na minus 30, 5 litrový kanystr mám na 3 zazimování, ale lít to do pračky se mi moc nechce (nebo líh), jestli se tím filtrem opravdu vypustí všechna voda z bubnu, nemělo by se pračce nic stát ale díky za radu
peter23p Odesláno 31. srpen 2022 Odesláno 31. srpen 2022 Filtr/čerpadlo je u většiny praček nejnižší místo takže se vše vypustí a i kdyby tam někde nějaká voda zůstala na dně bubnu tak tam je kolem tolik místa že by se při zmrznutí nic nestalo. Jediné riziko je že to roztrhne čerpadlo a tam nic nebude když vyndáš filtr. ozzy56, Péťa a Hafity ohodnotil 3
ozzy56 Odesláno 1. září 2022 Autor Odesláno 1. září 2022 díky, mám v plánu filtr vytáhnout, vyčistit, prostor po filtru vysušit pokud to půjde a složím to až na jaro...
peter23p Odesláno 1. září 2022 Odesláno 1. září 2022 Nějak vysoušet to fakt nemusíš, stačí ho vyšroubovat ono vše vyteče a nějaké kapky fakt nevadí navíc když ho nebudeš dávat zpět tak to vyschne než začne mrznout. ozzy56 ohodnotil 1
ozzy56 Odesláno 2. září 2022 Autor Odesláno 2. září 2022 díky všem co reagovali , je lepší se zeptat, než aby ta pračka mrazem odešla, bo líná huba holé něštěstí tady by se mohlo zamknout, děkuji Fruktis ohodnotil 1
Recommended Posts