Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, letos poprvé mám aut. pračku na chatě, tak bych se chtěl zeptat (respektive potvrdit si můj názor), když na podzim, kdy končím na chajdě a zazimovávám ji, bude stačit u té pračky vypustit vodu přes ten filtr, co je úplně dole, jedná se mi o to, ale byl buben bez vody, resp., aby se s pračkou něco v mrazech nestalo ..., pračka je Siemens, ale ten filtr mají dole všecky pračky :myslim , díky za odpověď 😉

Odesláno

Ještě jsme dělali, že jsme do pračky nalili líh. Spojuje se s vodou a nemrzne. Dávali jsme to do záchodu a podobně.

Odesláno

do všech sifonů (umyvadla atd.) leju zimní kapalinu do ostřikovačů na minus 30, 5 litrový kanystr mám na 3 zazimování, ale lít to do pračky se mi moc nechce (nebo líh), jestli se tím filtrem opravdu vypustí všechna voda z bubnu, nemělo by se pračce nic stát :myslim

ale díky za radu 😉

Odesláno

Filtr/čerpadlo je u většiny praček nejnižší místo takže se vše vypustí a i kdyby tam někde nějaká voda zůstala na dně bubnu tak tam je kolem tolik místa že by se při zmrznutí nic nestalo. Jediné riziko je že to roztrhne čerpadlo a tam nic nebude když vyndáš filtr. 

Odesláno

díky, mám v plánu filtr vytáhnout, vyčistit,  prostor po filtru vysušit pokud to půjde a složím to až na jaro...

Odesláno

Nějak vysoušet to fakt nemusíš, stačí ho vyšroubovat ono vše vyteče a nějaké kapky fakt nevadí navíc když ho nebudeš dávat zpět tak to vyschne než začne mrznout. 

Odesláno

díky všem co reagovali :super, je lepší se zeptat, než aby ta pračka mrazem odešla, bo líná huba holé něštěstí 😉

tady by se mohlo zamknout, děkuji

• Péťa locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...