ZDZD Odesláno 26. srpen 2022 Odesláno 26. srpen 2022 (upraveno) Ahoj, Nedávno jsem koupil starší Peugeot 307 SW. Poblikávají kontrolky airbagů, chvíli svítí, pak se zase vypnou a tak dokola. Nevím, jak je toi vážné, myslel jsem, že se spouští mechanicky. Člověk, který mi to zprostředkoval říká, že by se spustily a že to spraví v pohodě, že to není problém. Nezávislý opravář říkal, že samozřejmě nefungují a že to může být dost drahé. Moje otázka je, co si o tom myslíte a může mi to první chlap to nějak ošulit, aby to jako bylo v pořádku, ale přitom to nefungovalo? Upraveno 26. srpen 2022 uživatelem ZDZD Citovat
jarokare Odesláno 26. srpen 2022 Odesláno 26. srpen 2022 V první řadě nech udělat diagnostiku , ať víš , co tam je špatně . Samozřejmě se to dá "opravit" tak , aby se vlk nažral a kontrolka zůstala zhasnutá , mnohokrát už jsem na takovou "opravu" narazil ... pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ZDZD Odesláno 26. srpen 2022 Autor Odesláno 26. srpen 2022 Dobře, díky, rád bych dal tomu svému člověku šanci to opravit, jak on říká, ale můžu ho pak zkontrolkovat diagnostikou? Tam zjistím, jestli airbagy fungují? Nebo jak zjistím jestli fungují? Citovat
ChouLu Odesláno 26. srpen 2022 Odesláno 26. srpen 2022 na origo diag pokud tam nebude závada tak by měly být funkční.. ale také je možné, že místo airbagu tam najdeš připojenou žárovku... Citovat
ZDZD Odesláno 29. srpen 2022 Autor Odesláno 29. srpen 2022 Ne vážně, vtip s žárovkou nechápu, vůbec se v autech nevyznám. Proto mám člověka, který mi koupil auto, ale moc ho neznám, věřím, že se bude chtít vyhnout problémům, což by rozbitý airbag mohl být. Citovat
inoxing Odesláno 30. srpen 2022 Odesláno 30. srpen 2022 Není to vtip, je to realita. Vtip je to videt na vlastni oci. Žárovka se dá použít na obejití kontroly řídící jednotky airbagů, protože vykazuje +- stejnou ohmickou hodnotu, jak patrona airbagu. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. srpen 2022 Odesláno 30. srpen 2022 (upraveno) Na 307 bych možná koukl na konektory pod sedačkou a vypínač airbagu spolujezdce. Ale samozřejmě ideál rovnou na diag ať víš kde hledat problém. Upraveno 30. srpen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.