Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Baterka NTB


Vena garážmistr

Recommended Posts

Tak mílí páni ajťáci, na mém pro někoho asi archaickém notebooku došlo z mého pohledu ke smrti baterky. Už před časem se začalo stávat že mašina při provozu na baterii normálně fungovala a pak najednou bez varování umřela. Když jsem ji připojil na nabíječku a nastartoval tak ale baterka ukazovala že zbývá 60% po nějaké době cca 3-4 měsíce se to zhoršilo že mašina umírala třeba po 20-30 minutách provozu na baterku a po oživení a připojení na nabíječku to ukazovalo 90% před asi týdnem max. dvěma se stalo že už na baterku nenaskočí vůbec jen pokud je na nabíječce a když kliknu na ikonu baterky tak to ukazuje 94%.  Zkoušel jsem i nějaký ten nástroj co je v mašině z fabriky na kontrolu baterky a ten ukázal že baterka je v pořádku.  Co s tím ? Bude to opravdu jen baterka nebo bude problém i v mašině jako takové. Jde mi o to že momentálně mi extra nevadí s tím fungovat jako se stolním PC tedy natvrdo připojeným k elektrice spíš jde o to že kdybych koupil jinou baterku tak aby nezakukala za pár měsíců znova. 

Jedná se o tento model HP 250 G6  a podle toho co píše tak záruka končila 11/2019

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo to jsem ji teď vyhodil mimo mašinu. Ale jde mi spíš o budoucnost jestli je možné že umřela jen baterka nebo je něco špatně i v noťasu abych když si koupím novou ji za pár měsíců znova neodpálil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám stejný NTB a večer to ještě jelo, ráno total stop, baterie nešla vůbec nabít, noťas mám dva roky a měsíc 😧, takže jsem koupil novou baterii, někde v Brně myslím, cena 1100 Kč i s dopravou

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak děkuji všem kdo se zapojili do diskuze a oznamuji že vypadá že to byla opravdu jen mrtvá baterka. Dnes jsem v zásilkovně vyzvedl baterku z odkazu od @Radek Hurvajz odpoledne jsem ji aplikoval do mašiny a mašina běží.  Dík všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...