Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 26. 6. 2024 at 14:40, ChouLu napsal:

Jeste mas urco 7mm.. Peugeot ti zaplatí řemen rozvodu ale ne zbytek.. tzn vodní čerpadlo a kladky si platís sám 

Tak mám informáciu – v Peugeote mi povedali, že je tam 8mm reťaz, takže ju meniť nebudú. Hneď som namietol, že tam preteká veko (uloženie vačiek). Pani povedala, že teda uvidia (keď som tam auto dával). Následne povedala, že dobre, keď to teda preteká, tak sa vymení aj reťaz, aj rozvody, tesnenia atď. Avšak ešte povedala, že to preteká len trochu a že by potrebovala, aby to tieklo aspoň prúdom. 😃

Ale stále neviem, kto to bude platiť. 😂

Odesláno
Před hodinou, Radek Hurvajz napsal:

A co by se jako mohlo stát když ho tu zveřejníš? Na autě ho taky zakrýváš na ulici? 🙈

Ako píše @Péťa auto po 4 rokoch budem predávať tak preto. Aby jeho historia bola v bezpečí.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 1. 12. 2022 at 9:35, ChouLu napsal:

Peugeot hradí několik let po záruce ;) ale je nutné mít kompletní servisní knihu.

Nelze poskládat kombinaci 7 a 8mm variant ;) vždy se musí vyměnit vačky, napínák, řetízek, uložení vaček ;) 

Ahoj, kam mám zajet na tuhle opravu? Ty jsi odkud, nechci to dávat jen tak někam. Děkuji

Odesláno

Podle mě divně rachtá co jsem to koupil oproti TDI😀 kde je teda dobrej autorizák ať si to poslechnou odborníci. Mám z toho vítr co jsem se to dozvěděl, myslel jsem, že HDI jsou spolehlivější.

Odesláno (upraveno)

Kromě 1.5🤷‍♂️,ale oni snad jiný HDI už nenabízejí tak co si má člověk vybrat jako. Voní máj konstrukční vadu a neuznají jí. Pak to prdne a řeknou, proč jste nepřijel🤪 takže to mi stačí Peugeot už nikdy. Každej může udělat chybu, ale to řešení o něčem vypovídá. Jinak jsem byl spokojenej, ale prodám to a koupím si Japonce.

Děkuji za info

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek!
Odesláno (upraveno)

Ceny nových se zvýšili u všech automobilek. Já zatím žádný trápení nemám,ale nebudu čekat až se utrhne řetízek na vačkách a půjde z baráku,když to v záruce nejsou schopni vyměnit. Koupím zase Japonce atmosféru tam jsem řešil jen výměnu oleje a filtry.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno
před 49 minutami, P607Olda napsal:

ohužel, přecházíme na KIA

Pozor na to! Môj známy má Kia Sportage 1.6 diesel hybrid. Pri 80 000 km mu začalo auto variť vodu a miešať olej s vodou. Vymenili hlavu a tesnenie pod hlavou, no auto stále varí.

Odesláno

ono všude je něco :myslim, ale Peugeot to dod*bal už se základem motoru, ať u benzínu nebo nafty..., z nejlepších naftových motorů udělal šrot , o benzínu nemá smysl hovořit,  přístup firmy unterhund--konstrukční vada??  :bojim:bojim ,navíc nejsou díly, čeká dlouho i autorizák  😧

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...