Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zítra jedeme na hory směr Jeseníky a hodilo by se mi poobědvat v Moravské Třebové. Nezná tam náhodou někdo dobrou restauraci? Ideálně česká kuchyně, můžou být i polední meníčka....

Odesláno (upraveno)

1) Děkuji všem za snahu a tipy

2) potřeboval jsem se stavit přímo v Moravské Třebové, páč jsem krom oběda chtěl koupit v místním Íčku Turistické známky. Dobře jsme se najedli v Třebovské restauraci hned u náměstí, bohužel Íčko opět zafungovalo tak, jak bývá v krajích českých často zvykem - a to zavřenými dveřmi.

Takže oběd chválím, i restauraci s klidem doporučím, do MT pro TZ bohužel budu muset jindy.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 6 hodinami, MJSytic napsal:

Kdyby se jelo "vrchem" (Vamberk-Žamberk), tak prý dobře vaří tady TADY, ale nevím, jestli bude otevřeno :aut 

To je jednak trochu bokem a druhak se tam choří a maroduje 

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 27. 12. 2022 at 12:52, MJSytic napsal:

Kdyby se jelo "vrchem" (Vamberk-Žamberk), tak prý dobře vaří TADY, ale nevím, jestli bude otevřeno :aut 

Krásná fotka dvu jedlíků, podle toho restauraci nenajdu. Napiš kde je.

Hranice: U krále Jiřího, pumpa SHELL 49.5566839N, 17.7279897E musí se najet směr od Ostravy na Olomouc.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Včera večer jsem se pracovně ocitnul v Českém Těšíně. Hotel, kde jsme meli zajištěné spaní, provozuje restauraci jen na snídaně, a tak jsme na večeři museli jinam - naštěstí v Těšíně je restaurací poměrně dost. Recepční hotelu nam byla doporučena restaurace U Vávry http://uvavry.cz/ a musím dodat, že jídlo bylo opravdu skvělé a obsluhující číšník nebývale úslužný. Budete-li mít někdo cestu do Těšína, pak návštěvou téhle restaurace nic nepokazíte.

• O 1 rok později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Já v Táboře vždy skončím na Žižkově návsi v Indické restauraci TANDOOR ( https://tabor.indicka.cz/?lang=cs ).

Mám pocit,  že jsem tu už tuhle jihočeskou síť (krom Tábora jsou I v Písku,  Budějicích a Prachaticích) určitě dopobručoval 

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem pracovně ve Zlíně a jako už několikrát jsem výtečné povečeřel v restauraci U dvou slunečnic

https://www.udvouslunecnic.cz/

Ceny mírné,  jídlo chutné,  porce dostatečné = návštěvu dopobručuju

Valašská panenka plněná sušenou švestkou se šťouchanými brambory vypadá takhle 

20250122_193753.jpg

To modrý je plamen nad hořící švestkovou omáčkou 

A zítra jdeme zas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...