Hadra Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Ahoj, mám dotaz. POtřeboval bych vědět, jestli existuje spínač, kterej se zapne tak, že se z něj vytáhne váleček? Prostě potřebuju udělat spínač na brzdové světlo na motorku. Je to blbě vyřešené, tak chci dát spínač někam na kostru, a na brzdovou páku umístit pružinu, která při brždění ten spínač \" rozepne\" a sepne se obvod. Tzn, že ten spínač bude jakoby tlačítkovej ( tak aby nezůstal viset ). Taky aby byl odolnej ( bude to přece jen venku ) a měl rozměry tak cca 1x3cm. Nedával bych to sem, ale opravdu netuším, jak se to může jmenovat. Díky...Ha Citovat
Crack Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Ahoj,jo existuje,ale jak se to jmenuje to taky nevím,měl jsem to na dandým,tak se skus optat někde kde na něj mají díly Citovat
piži Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 jo takovej sinač najdeš na vetšíne starších motorek JAWA, dokonce i na \\pionýrech jsem ho viděl. Je to tažný spínač s pružinkou. Citovat
Kvasky Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Podobnej spínač má Škodovka 120 na brzdový páce. Sice nemá díru, ale není problém jí tam udělat. Sám jsem to kdysiva (léta páně zpět) dávak na KOZLA. Taky jsem mu dělal brzdový světlo (z LED diod) Citovat
Hadra Odesláno 29. duben 2006 Autor Odesláno 29. duben 2006 jj, díky chlapi, včera jsem se byl poptat v mototechně a dokonce tam jeden takovej druh mají. A švára mi říkal, že to bývalo i na stopětasedmách. no něco už vymyslím. Díky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.