Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám dotaz. POtřeboval bych vědět, jestli existuje spínač, kterej se zapne tak, že se z něj vytáhne váleček? Prostě potřebuju udělat spínač na brzdové světlo na motorku. Je to blbě vyřešené, tak chci dát spínač někam na kostru, a na brzdovou páku umístit pružinu, která při brždění ten spínač \" rozepne\" a sepne se obvod. Tzn, že ten spínač bude jakoby tlačítkovej ( tak aby nezůstal viset ). Taky aby byl odolnej ( bude to přece jen venku ) a měl rozměry tak cca 1x3cm. Nedával bych to sem, ale opravdu netuším, jak se to může jmenovat.

Díky...Ha

Odesláno

jo takovej sinač najdeš na vetšíne starších motorek JAWA, dokonce i na \\pionýrech jsem ho viděl. Je to tažný spínač s pružinkou.

Odesláno

Podobnej spínač má Škodovka 120 na brzdový páce. Sice nemá díru, ale není problém jí tam udělat. Sám jsem to kdysiva (léta páně zpět) dávak na KOZLA. Taky jsem mu dělal brzdový světlo (z LED diod):D

Odesláno

jj, díky chlapi, včera jsem se byl poptat v mototechně a dokonce tam jeden takovej druh mají. A švára mi říkal, že to bývalo i na stopětasedmách. no něco už vymyslím. Díky...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...