Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dnes ráno u nás v JC


Recommended Posts

Tak podle stavu tý gumy to nevypadá, že by auto dostávalo veškerou potřebnou údržbu. Spíš mi to přijde jako auto průměrnýho tuzera, jen Ti tuzeři tuněj vylítaný Golfy nebo Focusy a tenhle strejda lítal v autě podstatně vyšší ceny - ale aby mu obouval gumy se vzorkem, na to mu kačky ani rozum nestačily.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chorche pár dní před nehodou psal, že mu konečně dorazily nový gumy. Holt je už nestihne nasadit. Jinak údržbu auto mělo za mě vynikající, úpravy se netýkaly jen vzhledu a výkonu, ale i brzd. Nicméně to tuhle nehodu neobhajuje. S takovejma gumama takhle lítat, no netroufl bych si s tím ani na mým peugeotu

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může být, že máš pravdu - já o tomhle člověku četl až v souvislosti s jeho smrtelnou nehodou. Každopádně při pohledu na gumu bez vzorků mě napadlo to, co jsem napsal - je-li tomu jinak, pak se omlouvám. Ale zase - pokud ty nový gumy měl už několik dní doma a byl vlastníkem vybavené dílny, pak prostě nerozumím tomu, proč to auto rovnou nepřezul a proč s autem s obutýma slickama letěl hrubé přes 200 km/h.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože ten člověk byl prostě a jednoduše magor. Šikovnej, ale ohledně rychlé jízdy to neměl v palici v pořádku. Na jednu stranu štěstí, že sebou nevzal toho řidiče druhého vozu. Takhle za sebou nechal "jen" manželku, dítě a dílnu na dluh.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem o nem slysel uz driv, i jsem ho na silnici potkal. Za me kre*ten s maly perem ,ktery si kompenzoval autem a jezdenim jak hovado na silnici. Za okruh ale koule ani skill nemel. Lito mi ho neni. Sel si pro to sam. Nastesti nevzal nikoho fatalne s sebou. A nechapu, co roky delala pcr, ze tohle hovado melo jeste papiry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...