Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyjmutí zadních sedadel u 807


Polikup

Recommended Posts

Úplně stejně jako druhou řadu pokud máš ve třetí řadě dvě sedačky tak jsou záměnné v rámci celého auta akorát prostřední z druhé řady musí být na svém místě nebo na jedné pozici ve třetí řadě ale z hlavy si nepamatuje na které tam je to dané tím bezp. pásem.  No Pe.Tr byl rychlejší. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám pocit, že manuál říká, že prostřední sedadlo z druhý řady smí být ve třetí jen sklopené a zacvaknuté myslím vlevo pro převoz, pokud je třeba uvolnit to místo uprostřed kvůli například převozu dlouhých předmětů. Reálně se ale to sedadlo v zadní řadě občas vyskytuje, myslím že vlevo za řidičem i pro jízdu, dokonce jsem viděl v inzerci auto osazené 7 sedačkama, kde ve třetí řadě bylo právě mj. doplněné sedadlo z druhé řady zprostředka (a v tom autě bylo v druhé řadě uprostřed další takové sedadlo). 

 

Vyndavají se stejně jako v druhé řadě. Sedačky druhé řady musí být posunuté dopředu, páčko pro sklopení opěradla se sklopí opěradla a jak se při tom odjistí sedačka v zaním úchytu, sklopí se celá dopředu. Zezadu pak je u předních úchytů taková tyčka jdoucí souběžně s tyčí kostry sedadla, ta se stiskne k tý tyči a tím se uvolní i přední pracky a sedačka jde zvednout a vyndat. 

 

Malinko jinak to je, pokud je ve třetí řadě trojlavice. Tam se opěradlo sklápí pomocí pácku, co je v zádech na pravé straně. Za něj se zatáhne a opěradlo se sklopí. Pak se odjistí zadní pracky páčkou zezadu u podlahy (podobně jako u prostřední sedačky ve druhé řadě) a lavice se vyklopí dopředu. Přední se pak odjišťují stejně jako u všech ostatních. Trolavice se podle manuálu vyndavá přes šoupačky do boku, takže druhá řada musí být sklopená dopředu nebo vyndaná. Lavice je velké a těžká. Jde nicméně vyndat i přes kufr, ale překáží podběhy, je to trochu ježek v kleci a dost boj. 

 

Originální návody všech verzí podle data výroby jsou ke stažení tady  https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/ volně. 

Honza

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...