Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ještě v naší krásné vlasti je možné potkat Peugeoty, kteří jsou zasloužilí veteráni a proto se k nim musíme ohleduplně chovat a respektovat jejich plynulou jízdu.

Ale co když potkáte nebo dojedete Peugeota a nebudete vědět, o jaký model se jedná?

Proto bych rád začal takový seriál, kdy se ukáže fotka s Peugeotem a budeme hádat, co že to je za Peugeota. Ale prosím, jen fotky, které sami nafotíte v ČR (popř. i v zahraničí).

Takže dnes začneme touto fotkou: (Prosím Medvěda, aby se zdržel hádání, jelikož v Egyptě tento vůz určitě viděl.)

Tak jaký je to model?

[upravil dne 27/4/0606 Marcel505]

post-0-14109594448784_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: John

Já myslím že to je 504 break... :myslim :myslim

Johnovi na to stačilo 7 hodin, dobrá práce (je jasné, že to asi věděl za pár vteřin, ale správná odpověď po sedmi hodinách zní docela dobře). Hold příště to musí být těžší.

Pěkné foto, Fusion!

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Johnovi na to stačilo 7 hodin, dobrá práce (je jasné, že to asi věděl za pár vteřin, ale správná odpověď po sedmi hodinách zní docela dobře). Hold příště to musí být těžší.

Pěkné foto, Fusion!

No koukal jsem na to až ráno.... V době když jsi to dával na web jsem měl už tentokrát půlnoc.... ;) ;) ;)

Jinak to druhý je 504 cabrio ;)

[upravil dne 28/4/0606 John]

Odesláno

Jak koukám na ten první obrázek tak už ten break nemá zadní stěrač :(.

Ale ten ostřikovač na \"D\" sloupku vypadá zajímavě. :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Jak koukám na ten první obrázek tak už ten break nemá zadní stěrač :(.

Ale ten ostřikovač na \"D\" sloupku vypadá zajímavě. :mrk

Určitě je to zajímavé řešení! :super O kterém si myslím, že je dost šetrné (než dávat ostřikovač do stěrače apod.).

Ale na obrázku Fusiona není ani stěrač, ani ostřikovač... :myslim

Barenst: Jestli je to tvá fotka, tak do historie jdi, ale udělej nové téma (třeba \"Poznáte Peugeota ? (podruhé)\" ).

A teď prospekt o Peugeotu 504: (a pozor, to autíčko se dělalo i pro 8 lidí! tzv. FAMILY ESTATE - viz obrázek napravo).

post-0-14109594449776_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hele Marcel co takhle to trošku zobecnit-prostě jakákoliv automobilka a typ???Až vysypeš všechny esa z rukávu,tak nevím jak budeš pokračovat...205 sem asi nedáš:cool:Co ty na můj návrch???????Hele Admini co pro tohle založit novou sekci???Apropos s tím vlastním focením těchto obrázků,to se mi taky moc nezdá,je to dost svazující a bych řek že by se to moc nehlo

[upravil dne 8.5.06 Sova]

Odesláno
Původně zaslal: Sova

Hele Marcel co takhle to trošku zobecnit-prostě jakákoliv automobilka a typ???Až vysypeš všechny esa z rukávu,tak nevím jak budeš pokračovat...205 sem asi nedáš:cool:Co ty na můj návrch???????Hele Admini co pro tohle založit novou sekci???Apropos s tím vlastním focením těchto obrázků,to se mi taky moc nezdá,je to dost svazující a bych řek že by se to moc nehlo

[upravil dne 8.5.06 Sova]

Myslím si, že tohle je fórum Peugeot-clubu. Takže bych sem dával jen Peugeoty a nebo maximálně staré Citroëny a Renaulty. Každopádně já ti v ničem nebráním.

Až vysypu esa z rukávu, může sypat někdo jiný.

A s tím vlastním focením - na Netu se toho dá najít spousta, ale vidět to v reálu je něco jiného!

Hýbat se to nemusí, všechno jednou končí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...