Marcel505 Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Ještě v naší krásné vlasti je možné potkat Peugeoty, kteří jsou zasloužilí veteráni a proto se k nim musíme ohleduplně chovat a respektovat jejich plynulou jízdu. Ale co když potkáte nebo dojedete Peugeota a nebudete vědět, o jaký model se jedná? Proto bych rád začal takový seriál, kdy se ukáže fotka s Peugeotem a budeme hádat, co že to je za Peugeota. Ale prosím, jen fotky, které sami nafotíte v ČR (popř. i v zahraničí). Takže dnes začneme touto fotkou: (Prosím Medvěda, aby se zdržel hádání, jelikož v Egyptě tento vůz určitě viděl.) Tak jaký je to model? [upravil dne 27/4/0606 Marcel505] Citovat
Crack Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Řek bych že první verze 305ky kombíka:myslim Citovat
Crack Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 První verze asi ne,v tý době se to ještě asi tak nedělilo:D,takže to bude 304...... Citovat
pedros123 Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 no ja teda nevim ale jestli si dopre pamatuju tak v Egypte (byl jsem tam v unoru 2005) frceli hodne 504 ky,ale ted si nejsu jistej Citovat
pedros123 Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 to Fusion asi mas pravdu ted sem se dival ze zajimavosti na gogle vyhledavac obrazku Citovat
pedros123 Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 ne tak sem se sek je to opravdu 504 ka,ted jsem dal hledat jeste 504 Citovat
Marcel505 Odesláno 28. duben 2006 Autor Odesláno 28. duben 2006 Původně zaslal: John Já myslím že to je 504 break... :myslim Johnovi na to stačilo 7 hodin, dobrá práce (je jasné, že to asi věděl za pár vteřin, ale správná odpověď po sedmi hodinách zní docela dobře). Hold příště to musí být těžší. Pěkné foto, Fusion! Citovat
barenst Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Ja uz mam jednu peknou fotku ,ale nevim jak dlouho do historie muzu jit ? Citovat
Tommy306 Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 tak ja bych měl jednu jednoduchou... Citovat
Béďa Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Původně zaslal: Tommy306 tak ja bych měl jednu jednoduchou... 504 v kabriu Citovat
John Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Původně zaslal: Marcel505 Johnovi na to stačilo 7 hodin, dobrá práce (je jasné, že to asi věděl za pár vteřin, ale správná odpověď po sedmi hodinách zní docela dobře). Hold příště to musí být těžší. Pěkné foto, Fusion! No koukal jsem na to až ráno.... V době když jsi to dával na web jsem měl už tentokrát půlnoc.... ;) Jinak to druhý je 504 cabrio [upravil dne 28/4/0606 John] Citovat
Dave_k Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Jak koukám na ten první obrázek tak už ten break nemá zadní stěrač . Ale ten ostřikovač na \"D\" sloupku vypadá zajímavě. Citovat
Marcel505 Odesláno 28. duben 2006 Autor Odesláno 28. duben 2006 Původně zaslal: Dave_k Jak koukám na ten první obrázek tak už ten break nemá zadní stěrač . Ale ten ostřikovač na \"D\" sloupku vypadá zajímavě. Určitě je to zajímavé řešení! O kterém si myslím, že je dost šetrné (než dávat ostřikovač do stěrače apod.). Ale na obrázku Fusiona není ani stěrač, ani ostřikovač... Barenst: Jestli je to tvá fotka, tak do historie jdi, ale udělej nové téma (třeba \"Poznáte Peugeota ? (podruhé)\" ). A teď prospekt o Peugeotu 504: (a pozor, to autíčko se dělalo i pro 8 lidí! tzv. FAMILY ESTATE - viz obrázek napravo). Citovat
Tommy306 Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Tommy306 tak ja bych měl jednu jednoduchou... 504 v kabriu sem říkal, že je to jednoduchý Citovat
Sova Odesláno 8. květen 2006 Odesláno 8. květen 2006 Hele Marcel co takhle to trošku zobecnit-prostě jakákoliv automobilka a typ???Až vysypeš všechny esa z rukávu,tak nevím jak budeš pokračovat...205 sem asi nedáš:cool:Co ty na můj návrch???????Hele Admini co pro tohle založit novou sekci???Apropos s tím vlastním focením těchto obrázků,to se mi taky moc nezdá,je to dost svazující a bych řek že by se to moc nehlo [upravil dne 8.5.06 Sova] Citovat
Marcel505 Odesláno 9. květen 2006 Autor Odesláno 9. květen 2006 Původně zaslal: Sova Hele Marcel co takhle to trošku zobecnit-prostě jakákoliv automobilka a typ???Až vysypeš všechny esa z rukávu,tak nevím jak budeš pokračovat...205 sem asi nedáš:cool:Co ty na můj návrch???????Hele Admini co pro tohle založit novou sekci???Apropos s tím vlastním focením těchto obrázků,to se mi taky moc nezdá,je to dost svazující a bych řek že by se to moc nehlo [upravil dne 8.5.06 Sova] Myslím si, že tohle je fórum Peugeot-clubu. Takže bych sem dával jen Peugeoty a nebo maximálně staré Citroëny a Renaulty. Každopádně já ti v ničem nebráním. Až vysypu esa z rukávu, může sypat někdo jiný. A s tím vlastním focením - na Netu se toho dá najít spousta, ale vidět to v reálu je něco jiného! Hýbat se to nemusí, všechno jednou končí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.